lv
hcbhvkKDJUZxkjGRZxNmwIyDm6cgWBLOyI7ZKfOi
203789

Otrdien Latvijā dzēsti 7 ugunsgrēki

Otrdien Latvijā dzēsti 7 ugunsgrēki

Otrdien Latvijā dzēsti septiņi ugunsgrēki, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, sega, vieglā automašīna un divos gadījumos bez uzraudzības piededzis ēdiens.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 25 izsaukumus - septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 10 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Kariņš: Izskatās, ka daži partneri vēlas atrast amatus frakcijām vai to biedriem

Izskatās, ka topošās koalīcijas partneriem ir vēlme atrast amatus valdībā arī atsevišķiem frakcijas vai partijas biedriem, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina "Jaunās vienotības" (JV) līderis, Ministru prezidents Krišjānis K...

Uzņēmējdarbības iedvesmas konference #UzdrīkstiesUzvarēt
Skaties lielāko uzņēmējdarbības konferencei Latvijā #UzdrīkstiesUzvarēt tiešraidē. Konferencē ar iedvesmojošiem pieredzes stāstiem par drosmi un izdošanos biznesā un profesionālajā darbībā dalīsies spilgtākie Latvijas uzņēmēji un mākslinieki. Konferenc...
Bombardējot civilo infrastruktūru, Krievija Ukrainā īsteno perversu atriebību, paziņo Kariņš
Bombardējot civilo infrastruktūru, Krievija Ukrainā īsteno perversu atriebību, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" norādīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).


Komentāri