lv
dgEVrgTHTqB57LUyfQL1q8rVwViSiJ1X3ePyyThG
2022487

Atklāta jaunākā informācija par ūdens temperatūru Latvijas peldvietās

Atklāta jaunākā informācija par ūdens temperatūru Latvijas peldvietās

Latvijas peldvietās ūdens temperatūra šonedēļ nav ievērojami mainījusies, vietām tā sasniedz +21 grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Svētdienas rītā ūdens temperatūra Daugavā, Aiviekstē, Salacā, Lielupē un Ventā ir +19..+21 grāds, Gaujā - vidēji +18 grādi. Ūdens temperatūra ezeros +18..+20 grādi.

Ūdens temperatūra jūrā +17..+19 grādi, Rīgas līča Kurzemes piekrastē +15..+16 grādi.

Atbilstoši Rīgas pašvaldības sniegtajai informācijai ūdens temperatūra pilsētas peldvietās ir no +17 grādiem Daugavgrīvā un Vakarbuļļos līdz +20 grādiem Ķīpsalā un Bābelītē.

Jau ziņots, ka mikrobioloģiskā piesārņojuma dēļ Veselības inspekcija 6.jūlijā noteica aizliegumu peldēties Dubultu, Asaru un Kauguru peldvietā, kā arī jūrā Limbažu novada Ainažos un Daugavpils Šuņezerā.

Savukārt nav ieteicams peldēties Lielupes, Bulduru, Dzintaru, Majoru, Pumpuru un Mellužu, kā arī Salacgrīvas, Kolkas un Jelgavas Pasta salas peldvietā.

Smiltēns: Ukraina jau ir nopelnījusi savu vietu ES un NATO

Ukraina nevar kļūt par NATO dalībvalsti pašlaik, kamēr notiek aktīva karadarbība, taču nepieciešams Ukrainai izveidot skaidru un neizbēgamu ceļu uz NATO, uzsver Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS), kurš šodien Latvijā tikās ar Ukrainas Augstāk...

Valdība mūs klausās? Šogad pilsoņu iniciatīvas mainījušas četrus likumus

Pirmajā pusgadā pilsoņu iniciatīvas ir mainījušas četrus likumus, informēja sabiedrības iniciatīvu portāla "Manabalss.lv" pārstāvji.

Divu iniciatīvu autore bijusi Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) priekšsēdētāja Inga Vana...

Piecu valstu kultūras ministri parakstījuši deklarāciju Ukrainas atbalstam
Piecu valstu kultūras ministri parakstījuši vienotu deklarāciju par Latvijas, Polijas, Lietuvas un Igaunijas atbalstu Ukrainas kultūras mantojuma atjaunošanai.


Komentāri