lv
FhL0jmhI3ogvxzBHhiW9sgDd2NIPsEiZRL6bNRRe
2011930

“Ar tādiem “partneriem” ienaidnieki nav nepieciešami” – Iesalnieks

“Ar tādiem “partneriem” ienaidnieki nav nepieciešami” – Iesalnieks

Politiķi turpina apspriest politisko krīzi Rīgas domē.

Jau otro nedēļu pagaidām vēl koalīcijas partneri nevar atrast kopīgo valodu par turpmāko sadarbību Rīgas domē. Pēc Mārtiņa Staķa atkāpšanos no mēra amata krīze kļuva vēl dziļāka. Skarbi par “Progresīvo” deputātu uzvedību sociālā tiklā twitter izteicas “TB-Visu Latvijai” politiķis, Satiksmes ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Iesalnieks: “Pat pēc Kariņa aicinājumiem Rīgas “sakarsušos prātus nomierināties”, Progresīvo aktīvisti un atbalstītāji turpina arvien agresīvāk nogānīt Vilni Ķirsi. Tāda, lūk, “koleģialitāte” Progresīvo izpratnē... Ar šādiem “partneriem” ienaidnieki nav nepieciešami”.

Atgādinām, ka jau nākamotrdien, 11.jūlijā, ieplānotas “Progresīvo” un “Jaunās Vienotības” domes frakcijas konsultācijas ar cerībām izbeigt savstarpējo kašķi un tad vienoties par kopīgiem darbiem pašvaldībā.

Par Zooloģiskā dārza kamielēna krustvecākiem izvēlēti Latvijas izlases hokejisti

Par Rīgas zooloģiskā dārza jaunā kamielēna krustvecākiem kļūs Latvijas izlases hokejisti, aģentūru LETA informēja Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza Mārketinga un komunikācijas nodaļa.

14.jūlijā plkst.14 Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā notiks kamieļu...

Rīgas zoodārza kamielēna krustvecāki ir... Latvijas izlases hokejisti

Par Rīgas zooloģiskā dārza jaunā kamielēna krustvecākiem kļūs Latvijas izlases hokejisti, informēja Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza Mārketinga un komunikācijas nodaļa.

14.jūlijā plkst.14 Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā notiks kamieļu mazuļa vārda ...

Šteinbergas debijā 3x3 basketbolā latvietes sasniedz pusfinālu Pasaules tūres posmā
Cerības uz kvalificēšanos Parīzes olimpiskajām spēlēm nezaudējusī Latvijas sieviešu 3x3 basketbola izlase ar pieredzējušo Aneti Šteinbergu sastāvā piektdien Šveices pilsētā Fribūrā uzvarēja ceturtdaļfinālā un Pasaules sērijas posmā saglabāja izredzes u...


Komentāri