lv
DQxzgnij0SRPN5pNE6Q4Pzo3wEaOGqSEVtzDIOpl
2006897

Piektdien Latvijā sola pārsvarā sausu laiku. Cik silti būs?

Piektdien Latvijā sola pārsvarā sausu laiku. Cik silti būs?

Piektdien Latvijas lielākajā daļā nav gaidāmi nokrišņi un bieži spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Naktī valsts austrumos vietām vēl līs. Piektdienas pēcpusdienā un vakarā īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt Vidzemē un Ziemeļlatgalē.

Vējam lēni pūšot no rietumu puses, naktī dažviet veidosies migla. Minimālā gaisa temperatūra būs +8..+13 grādi, valsts austrumos un piekrastē līdz +15 grādiem.

Dienā pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš, Kurzemē ar brāzmām līdz 13 metriem sekundē. Maksimālā temperatūra gaidāma no +18 grādiem Kurzemes rietumkrastā līdz +24 grādiem Latgalē.

Rīgā naktī uz piektdienu gaidāmas skaidras debesis, dienā - mainīgs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +12 grādiem, piepilsētā - līdz +9 grādiem. Pēcpusdienā gaiss sasils līdz +22 grādiem.

Arī Tele2 cer uz izmaiņām mobilo sakaru iepirkumu jomā

Arī SIA "Tele2" cer uz izmaiņām mobilo sakaru iepirkumu jomā, komentējot Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) lēmumu apturēt VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) konkursu "Mobilo telefonu sarunas un pakalpojumi", pauda SIA "Tele2" sa...

ZZS: Latvijā pārtikas cenas aug dramatiski un pārsniedz citu ES valstu līmeni

Salīdzinot ar citām Eiropas Savienības (ES) valstīm, Latvijā pārtikas cenas augušas straujāk, liecina datu apkopojums, kas rāda arī to, ka vairāki pirmās nepieciešamības produkti Latvijā ir dārgāki kā citviet, norāda Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS) pa...

Pasaules junioru čempionātā motokrosā startēs desmit Latvijas sportisti

Pasaules junioru čempionātā motokrosā šīs nedēļas nogalē Rumānijā piedalīsies desmit Latvijas sportisti, vēsta Latvijas Motosporta federācija (LaMSF).

Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē čempionāts norisināsies no 7.līdz 9.jūlijam un Latviju tajā pārstāvē...



Komentāri