lv
gfHwg6LKWAig65RE7JTexvuum3ldXfu68HIhyOwJ
2004606

«Progresīvie» ir gatavi virzīt savu kandidātu Rīgas mēra amatam

«Progresīvie» ir gatavi virzīt savu kandidātu Rīgas mēra amatam

"Progresīvie" ir gatavi virzīt savu kandidātu Rīgas mēra amatam, intervijā Latvijas Radio sacīja partijas "Progresīvie" līdzpriekšsēdētāja un Rīgas domes deputāte Justīne Panteļējeva.

Viņa norādīja, ka divu mēnešu laikā atrast jaunu pašvaldības vadītāju Rīgai "ir reāli, jo neviena no frakcijām nav ieinteresēta ārkārtas Rīgas domes vēlēšanās".

Tāpat deputāte sacīja, ka "Progresīvie" ir gatavi virzīt savu kandidātu Rīgas mēra amatam, bet "pašreiz negribētu skriet vilcienam pa priekšu", jo kandidāts tikšot virzīts tikai tad, ja partijas spēs atšķetināt "samilzušo konfliktu", kas ir "ne tikai politisks, bet arī saturisks".

Aģentūra LETA jau rakstīja, ka šodien plkst.11 Rīgas rātsnama Kamīnzālē plānota Rīgas domes līdzšinējās koalīcijas pārstāvju "Jaunā vienotība" (JV), "Nacionālā apvienība/Latvijas Reģionu apvienība" (NA/LRA), "Kods Rīgai" (KR) un "Par/Progresīvie" (PP) tikšanās, kurā iecerēts runāt par turpmāko sadarbību.

Inga Vanaga caur portālu 'manabalss' šogad panākusi divu likumu izmaiņas
Šā gada pirmajā pusgadā pilsoņu iniciatīvas caur portālu "manabalss.lv" ir mainījušas četrus likumus, no tiem četrus likumu grozījumus iniciēja Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vadītāja Inga Vanaga, portālu "Delfi&q...
Latvijas Bankas prezidents: ekonomika šogad būs ļoti nīkulīga
Lai arī Latvijas ekonomika ir diezgan noturīga, darba tirgus - diezgan spēcīgs, un bezdarba līmenis ir ļoti zems, kopumā ekonomika šogad būs ļoti nīkulīga, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Latvijas Bankas prezidents ...
Ostapenko Vimbldonas čempionāta otrajā kārtā spēkojas ar rumānieti Kirsteu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien sezonas trešajā "Grand Slam" turnīrā - Vimbldonas čempionātā - otrajā kārtā spēkosies ar rumānieti Soranu Kirsteu.

Spēle 16.kortā varētu sākties ap plkst.16.30 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā ieņem 17.po...



Komentāri