lv
SxasfHOfLQVqCSxvZyVoq6fZxQn0CnntFqFOzCMd
1995553

"TTT Rīga" galvenā trenera amatā paliek Gulbis

"TTT Rīga" galvenā trenera amatā paliek Gulbis

Latvijas sieviešu basketbola klubu "TTT Rīga" arī nākamajā sezonā trenēs Mārtiņš Gulbis, bet jaunā prezidente būs bijusī spēlētāja Gunta Baško.

Pagājušās sezonas pirmā puse "TTT Rīga" neizvērtās veiksmīga, taču turpinājumā, piesaistot vairākas Latvijas basketbolistes un leģionāres, tika izcīnīta pirmā vieta Baltijas Sieviešu basketbola līgas finālčetrinieka turnīrā, kā arī nosargāts Latvijas čempiontituls.

43 gadus vecā Baško vēl pagājušajā sezonā pārstāvēja klubu kā spēlētāja un tika atzīta par Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Nākamajā sezonā "TTT Rīga" startēs arī FIBA Eirolīgā sievietēm, kuru uzsāks no kvalifikācijas kārtas.

Ķirsi plāno apstiprināt par Rīgas mēra pienākumu izpildītāju

Rīt varētu tikt sasaukta Rīgas domes sēde, kurā par Rīgas mēra pienākumu izpildītāju plānots virzīt vicemēru Vilni Ķirsi (JV), sociālajos tīklos vēsta Rīgas domes frakcijas "Par/Progresīvie" (PP) vadītājs Mārtiņš Kossvičs.

Kā noskaidroja Rīgas domē, do...

Atradās meklēšanā, bet biļetes pirka uz sava vārda... lidostā notverta jauniete

Vairākos Valsts policijas reģionu iecirkņos bija vērsušies iedzīvotāji, kuri ziņoja, ka ir atsaukušies uz sociālajā tīklā “Facebook” ievietotu privātpersonas sludinājumu par dažādu jaku pārdošanu, samaksājuši par preci, bet pirkumu tā arī nav saņēmuši....

Valdība pārdalījusi 2 miljonus eiro Ukrainas rekonstrukcijas vajadzībām

Valdība otrdien nolēma pārdalīt 2 miljonus eiro Ekonomikas ministrijai (EM), lai sniegtu atbalstu Ukrainas, jo īpaši Čerņihivas apgabala, rekonstrukcijai.

Finansējums tiek pārdalīts no budžeta resora "Gadskārtējā valsts budžeta izpildes procesā pārdalā...



Komentāri