lv
nKXNEiTd8mIwXdaYGAhiAodIjclta6LcrMsQDFMv
1991096

Aicina lemt par demisijas pieprasīšanu zemkopības ministram

Aicina lemt par demisijas pieprasīšanu zemkopības ministram

Latvijas Zemnieku savienības (LZS) valde pirmdien nolēma aicināt Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) lemt par demisijas pieprasīšanu zemkopības ministram Didzim Šmitam (AS), informēja partijā.

LZS valde uzskata, ka bezdarbība pārtikas cenu straujā pieauguma ierobežošanā nav pieļaujama. Kā norāda LZS, gada laikā, saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes datiem, cenas pārtikai pieaugušas par 39,2%, tai skaitā maizei un graudaugiem - par 49.1%, pienam, sieram un olām - par 40,6%.

Zemkopības ministrs Šmits līdz šim neesot nācis klajā ar kādu saprātīgu piedāvājumu, lai pārtikas cenu kāpumu mazinātu, akcentē LZS valde.

ZZS valdes sēde sasaukta otrdien, 4.jūlijā, plkst.10.

Jau iepriekš ZZS Saeimas frakcija vairākkārt ir aicinājusi diskutēt un Saeimu lemt par pievienotās vērtības nodokļa samazināšanu pārtikai, lai sniegtu atbalstu iedzīvotājiem.

ĀM atsāks ierobežotu Krievijas pilsoņu vīzu pieteikumu pieņemšanu
Izvērtējot aktuālo drošības situāciju un pēc konsultācijām ar kaimiņvalstīm un reģionālajiem partneriem, Ārlietu ministrija (ĀM) no rītdienas, 4.jūlija, atsāks ierobežotu Krievijas pilsoņu vīzu pieteikumu pieņemšanu Latvijas diplomātiskajās un konsulār...
Arbūzi un melones iecienīti audzētāju dārzos un laukos arī Latvijā
Pēdējā desmitgadē mainoties arī Latvijas klimatam, arbūzu un meloņu audzēšana daudziem izvērtusies ne tikai hobija līmenī, bet audzēts tiek arī uz laukiem plašākai tirgošanai.
Saskaņa aicina rīkot Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas

Pēc pēdējās nedēļās notikušās galvaspilsētas valdošās koalīcijas sašķelšanās opozīcijā esošā partija "Saskaņa" aicina rīkot Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas, pauda partijas priekšsēdētājs, Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs.

Viņaprāt, līdzšinējā Rī...



Komentāri