lv
pDvj2Cye9X5yRa5PUnmqOgeCuVQ4ivOSp8BEyuF4
1988417

Pirmdien pūtīs spēcīgs vējš un īslaicīgi līs

Pirmdien pūtīs spēcīgs vējš un īslaicīgi līs

Pirmdien Latvijā dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 15-20 metriem sekundē, vietām - galvenokārt Kurzemē - gaidāmas brāzmas līdz 21-24 metriem sekundē, brīdina sinoptiķi.

Pašas stiprākās brāzmas prognozētas saistībā ar lietusgāzēm, vietām iespējams arī pērkona negaiss un krusa. Īslaicīgi līs valsts lielākajā daļā, starp mākoņiem spīdēs saule.

Vējā var lūzt koki un to zari, tādēļ iedzīvotājiem jāatturas no pastaigām mežos un parkos, automašīnas nevajag novietot zem kokiem. Nedrīkst doties peldēt jūrā, nav vēlams peldēties arī citās ūdenstilpēs.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +17..+20 grādiem, dienvidaustrumu novados - līdz +21..+22 grādiem.

Rīgā brīžiem gaidāms lietus, dienvidrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 19 metriem sekundē, maksimālā gaisa temperatūra būs +19 grādi.

Skandināvijā un Somijā atrodas liels ciklons. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 995 hektopaskāliem Latvijas ziemeļos līdz 1003 hektopaskāliem Latgales dienvidos.

Staķis nolēmis atkāpties no Rīgas mēra amata

Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP) nolēmis atkāpties no amata, teikts viņa šodien izplatītajā paziņojumā.

Šo lēmumu izraisīja nesaskaņas un šķelšanās koalīcijā saistībā ar iespējamo pārkāpumu izmeklēšanu Rīgas domes Satiksmes departamentā.

K...

Latvijas vīrieši spermas kvalitāti var uzlabot pavisam vienkārši (VIDEO)

Mēs labi zinām visus nepieciešamos produktus, tikai tie ir pareizi jālieto.

Pierasts domāt, ka gatavošanās grūtniecībai ir tikai sievietes atbildība. Tomēr veselīgai bērna attīstībai tikpat būtiski, ka arī topošais tētis sagatavo savu ķermeni šim notiku...

Ostapenko nav mainījusi savu pozīciju WTA rangā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko svētdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā vietu nav mainījusi un saglabā 17.pozīciju.

Ostapenko šonedēļ Īstbornas "WTA 500" turnīrā, veselības problēmu dēļ nepabeidza ceturtdaļfināla mač...



Komentāri