lv
VAUzQCRpCWO3LdUg9WNPsdQeccBgWKjcC2Bzo0Ya
1985346

Lietuvas basketbolists Sabonis saņēmis 217 miljonus dolāru vērtu līgumu

Lietuvas basketbolists Sabonis saņēmis 217 miljonus dolāru vērtu līgumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Sakramento "Kings" pagarinājusi vienošanos ar lietuviešu centra pozīcijas spēlētāju Domantu Saboni uz vēl četriem gadiem, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Saboņa pašreizējā līgumā bija palicis viens gads un tika noslēgta jauna vienošanās uz vēl četriem gadiem. ESPN basketbola apskatnieks Edriens Vodžnarovskis norādīja, ka tiks mainīta līguma summa atlikušajai sezonai tajā un 19,4 miljonu ASV dolāru vietā lietuvietis saņems 22 miljonus dolāru, bet vēl 195 miljoni no jaunā līguma tiks sadalīti uz četrām sezonām.

Tāpat arī savā pašreizējā komandā paliks Rasels Vestbruks, kurš vienojies ar Losandželosas "Clippers" par divu gadu līgumu 7,8 miljonu ASV dolāru vērtībā. Viņš pārcēlās februārī vispirms no Losandželosas "Lakers" pārcēlās uz Jūtas "Jazz" komandu, kur neaizvadīja nevienu spēli. "Jazz" no viņa pakalpojumiem atteicās, bet pēc līguma izpirkšanas aizsargs vienojās ar "Clippers".

Savukārt Dilons Brukss no Memfisas "Grizzlies" pārcelsies uz Hjūstonas "Rockets", ar kuru noslēgs līgumu uz četriem gadiem par 80 miljoniem ASV dolāru. Tāpat "Rockets" piesaistīja austrāliešu centra spēlētāju Džoku Lendeilu, noslēdzot ar viņu vienošanos uz četriem gadiem par 32 miljoniem dolāru. Aizvadītajā sezonā austrālietis spēlēja Fīniksas "Suns".

Jau ziņots, ka "Rockets" uz trīs gadiem arī noslēgs vienošanos ar Toronto "Raptors" līderi Fredu Vanvlītu, kurš 2019.gadā ar "Raptors" kļuva par NBA čempionu.

Ņujorkas "Knicks" piesaistījusi Goldensteitas "Warriors" aizsargu Donti Devinčenco, ar kuru tiks noslēgts līgums uz četriem gadiem par 50 miljoniem ASV dolāru.

Kā vēstīts, TNT un "Bleacher Report" žurnālists Krists Heiness piektdien ziņoja, ka Latvijas basketbolists Porziņģis un Bostonas "Celtics" vienosies par līguma pagarināšanu. Līgums tiks pagarināts uz divām sezonām līdz 2026.gadam par aptuveni 60 miljoniem ASV dolāru.

Tā velk uz dejošanu! Desmit latviešu mūzikas videoklipi jūnijā un viens bonuss
Jūnijs Latvijas populārajā mūzikā atnesis jaunas dziesmas, kurās savā starpā sadarbojas klausītājiem labi zināmi mākslinieki. Kopējā noskaņā dominē deju mūzikas sajūta, kā arī neliela nostalģija un retrospekcija. Piedāvājam iepazīties ar desmit jūnijā ...
Levits: Pirms 150 gadiem dzima latviešu nācija

Pirms 150 gadiem dziesmu svētkos dzima latviešu nācija, svētdien Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiena "Novadu dižošanās" atklāšanā sacīja Valsts prezidents Egils Levits.

Pirms 150 gadiem pirmajos dziesmu svētkos vidzemnieki, kurzemnieki un zemgalie...

Ukrainas bērni un jaunieši var pieteikties nometnēm Ķekavas novadā

Ķekavas novadā līdz 11.jūlijam var pieteikties Ukrainas un Latvijas bērnu un jauniešu nometņu rīkošanai, uzzināja Ķekavas pašvaldībā.

Finansiālu atbalstu iespējams saņemt gan dienas, gan diennakts nometnēm. Finansējums par vienu dalībnieku nometnē ir p...



Komentāri