lv
lGtLXSKsJVLtSjWgcAzAn9bsQ9LDtcOMulq8Vns7
1984755

Viktoram Zemgalam šai vasarai vienmēr ir laba laika prognoze!

Viktoram Zemgalam šai vasarai vienmēr ir laba laika prognoze!
Jauna dāma blakus dziedātājam uzlabo viņa radošo noskaņojumu.


Jau pāris gadus dziedātājam Viktoram Zemgalam ik pa laikam uzdod jautājumu – kas ir daiļā jaunā dāma, kas viņam ir blakus ne tikai koncertos?

Šlāgermūzikas zvaigznes un viņu fani šovasar plūda uz Lielvārdi. Tur uz skatuves kāpa labākie no labākajiem un tika noskaidrota šā gada «Latvijas sirdsdziesma». Vakara stilīgākais pāris bija grupas «Eolika» dalībnieks Viktors Zemgals un dziedātāja Beāte Meldere. Viņi žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja – stilista abiem neesot, taču viņi vienmēr saskaņojot savu apģērbu.

Koncerta pirmajā daļā mūziķi bija saposušies violetas, bet otrajā – baltas krāsas tērpos. Iepriekš izskanējušas runas, ka dziedātājam un teju 40 gadus par viņu jaunākajai Beātei esot arī romantiskas attiecības, jo viņi redzēti kopā ne tikai uz skatuves. Viktors Zemgals gan teic – Beāte esot viņa skolniece.

Viktora Zemgala (īstajā vārdā Viktors Burakovs; dzimis 1952. gada 6. septembrī) muzikālā karjera sākusies 1969. gadā, grupā "Dzintara Lelles", bet sabiedrībai plašāk zināms ar grupu "Eolika", kurā Zemgals Borisa Rezņika vadībā darbojās kopš 1980. gada.

Viktors Zemgals kā mūziķis sevi sāka realizēt jau skolas gados, kā dalībnieks Emīla Dārziņa speciālās mūzikas vidusskolas (tagad Rīgas Doma kora skolas) zēnu korī, kā arī profesionālajos kolektīvos, tostarp Alvja Birkova 1969. gadā dibinātajā "Dzintara Lelles" un Aleksandra Kublinska veidotajā "Jūrmalas Balsis" 1976. gadā. Tomēr lielāku atzinību guva V. Zemgala iesaistīšanās komponista Borisa Rezņika "Eolika".

Muzikālo izglītību Viktors Zemgals ieguva J. Vītola Latvijas valsts konservatorijas (tagad Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija) mūzikas pedagoģijas nodaļā. "Eolika" kā Latvijas popmūzikas fenomens ilga 30 gadus, taču Zemgals sevi realizēja arī soloprojektos un viņa kompozīcija "Magnolijas Zieds" ir viena no raksturīgākajām, raksturojot šo solokarjeras posmu.
Vairāku gadu garumā Viktors Zemgals pildīja laika ziņu moderatora lomu Latvijas Televīzijā, kopš 1993. gada papildinot LTV "Panorāma" komandu.

Krišs ZIVERTS

Medaļa pagātnei, traumas - motivācijai. Saruna ar sudraba U-20 basketbola izlases līderi Jāni Bērziņu
Lai izcīnītu lielus panākumus, komandai jāstrādā kā vienotam mehānismam, spēlētājiem labi jāsaprot savas lomas un nepieciešami arī līderi. Viens no U-20 izlases līderiem 2013. gadā bija Jānis Bērziņš jeb Bonis - viņš guva Latvijai visvairāk punktu, gan...
Katrs trešais darba ņēmējs pusgada laikā plāno mainīt darbavietu

Katrs trešais jeb 33% aptaujāto darba ņēmēju Latvijā atklāja, ka nākamā pusgada laikā plānot meklēt labāk apmaksātu darbavietu, liecina "Alma Career", kuras sastāvā ietilpst arī interneta personāla atlases uzņēmums "CV-Online Latvia", veiktā starptauti...

«Saprātīga dzeršana» iekaro Latviju

0% alus varētu palielināt patēriņu 7 reizes, lai sasniegtu Zviedrijas līmeni.

Bezalkoholiskais alus Latvijā piedzīvo uzplaukuma periodu - uz šo tirgus segmentu neattiecas likumdevēju noteiktie ierobežojumi alkoholisko dzērienu reklāmai. Tas arī nav pakļ...



Komentāri