lv
bFfFY9CrR3jISKE3DjvUbYjhjr5uXuKphaWFr5v3
1981439

Nekaunīgo uzmākšanos Linda Mūrniece noraidīja!

Nekaunīgo uzmākšanos Linda Mūrniece noraidīja!

Lauku mājās Vecrīgas viesnīcas vadītājai patīk visvairāk.

TV raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas uzņēmēja, bijusī Latvijas iekšlietu un aizsardzības ministre Linda Mūrniece. Sarunas laikā viņa neslēpj, ka savu nākotni pašreiz ļoti skaidri saredz savās lauku mājās Vecpiebalgā.

Tāpat Linda atklāj, ka viņa nekad nebija domājusi, ka viesu uzņemšana var sagādāt tik lielu gandarījumu. Bijusī politiķe Linda Mūrniece jau labu laiku par savām mājām sauc Vecpiebalgas pusē esošo lauku māju, kurā uzņem arī viesus. Ciemojoties sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas" sieviete neslēpj, ka pašlaik negrasās atgriezties lielpilsētas burzmā. Viņai saistošāki ir Latvijas lauki.

"Vecpiebalga noteikti ir tā vieta, kur es palikšu dzīvot. Tas bija tālredzīgi pirms 13 gadiem to mājiņu nopirkt. Tagad atliek vienkārši iekopt un cerēt, ka mani bērni kādreiz no ārzemēm atgriezīsies mājās", - saka viņa.

Mūrniece atzīst, ka prieku un gandarījumu viņai sniedz arī viesi, kas brauc pie bijušās politiķes ciemos.

Bet sociālajā tīklā Facebook Linda sūdzējās par nepatīkamajām uzmanības pazīmēm:

"Pa ceļam atskanēja zvans no sveša cilvēka (pat ne no Vecpiebalgas, kur visi tomēr par savējiem uzskatāmi) ar ziņu, ka esot manā ceļgalā un vajagot parunāt. Man ļoti nepatīk nepieteiktas vizītes, īpaši jau no nezināmiem cilvēkiem. Šis bija brīdis, kad es citādi visnotaļ jaukā strikti pajautāju svešinieka vajadzību parunāt. Gribot iebraukt pie manis palīgot. Atbildēju, ka pati nebūšu mājās un būšu pateicīga, ja viņš netraucēs tos cilvēkus, kas tur būs. Zvanītājs žēlīgi noteica, ka neviecas viņam. Pirms 8 gadiem jau... bijis ar kompāniju iegriezies un, nesastapuši mani, pusstundu esot pa manu pagalmu padejojuši… Paldies, ka neiegāja mājā sev kafiju uztaisīt! Šķiet to pateicu un noliku klausuli…"

Voldemārs BURKEVICS
Sēru vēsts.Miris Latvijas nacionālās pretošanās kustības dalībnieks Ints Cālītis

Sestdien miris Latvijas nacionālās pretošanās kustības dalībnieks, par pretpadomju darbību trīskārt tiesātais Augstākās padomes deputāts Ints Cālītis, vēstīts Valsts prezidenta Egila Levita kontā sociālajā tīklā "Twitter".

Cālītis dzimis 1931.gada 5.ma...

Progresīvo domi vadīs Labanovskis un Pinto

Šodien partijas "Progresīvie" domes pirmajā sēdē par domes priekšsēdētāju ievēlēts Smiltenes novada domes deputāts Ervins Labanovskis, bet par viņa vietnieci domnieki ievēlējuši partijas kandidāti Valsts prezidenta amatam Elīnu Pinto, informēja partija...

Sinoptiķi paziņo par laiku svētdien: Būs mākoņaināks un lietaināks

Svētdien Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks, brīžiem līs, vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Ar periodisku lietu jārēķinās arī Dziesmu un deju svētku gājiena dalībniekiem un skatītājiem, pēcpusdienā Rīgā īslaicīgi ies...



Komentāri