lv
tKvOy8eSfBY575obb5vpMNbglVzmhn3muqFEQYxV
1974987

Deputāti nevēlas zaudēt varu un jo īpaši – labi apmaksāto darbu!

Deputāti nevēlas zaudēt varu un jo īpaši – labi apmaksāto darbu!

“Esošajam Rīgas domes deputātu sasaukumam ir jāturpina strādāt” – trīs frakcijas publicē paziņojumu

Rīgas domē ievēlētie deputāti no partiju apvienības "Jaunā VIENOTĪBA", Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Latvijas Reģionu Apvienības un deputātu bloka "Kods Rīgai" ir vienotas uzskatā, ka esošajam Rīgas domes deputātu sasaukumam ir jāturpina strādāt, veidojot valstiski domājošu politisko spēku vairākumu, kas vienojas godprātīgam, koleģiālam un kopīgam darbam.

Trīs Rīgas domē pārstāvēto politisko spēku pārstāvji ir vienisprātis, ka jebkura rīcība, kas vestu pretī ārkārtas vēlēšanām Rīgā pašlaik ir ne tik vien nepamatota, bet arī nesaprātīga, jo pašvaldība ir lemtspējīga un lemttiesīga, bet nestabilitāte un jukas nevienam nav nepieciešamas. Politiķi ir pārliecināti, ka godprātīgu darba turpināšanu atbalstīs arī citi Rīgas domē ievēlētie valstiski domājošie deputāti.

Paziņojumā arī citēts Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks no partiju apvienības "Jaunā VIENOTĪBA" Vilnis Ķirsis:” "Vēlētāju mandātu strādāt, lai sakārtotu Rīgu un pārtrauktu savtīgu politiku, esam saņēmuši pirms nepilniem trīs gadiem ārkārtas vēlēšanās, un darbu saraksts, ko esam apņēmušies paveikt, ne tuvu nav izsmelts. "Jaunās VIENOTĪBAS" frakcijas deputāti apzinās savu atbildību darbus koleģiāli turpināt un ir gatavi strādāt komandā ar tiem deputātiem no citām Rīgas domes frakcijām, kas lēmumus pieņem un rīkojas kā pieauguši cilvēki."

Ko iesākt ar zālēm, kam beidzies derīguma termiņš

Kuram gan nav gadījies savā zāļu kastē uziet medikamentu vai uztura bagātinātāju, kam beidzies derīguma termiņš? Vai drīkst to lietot? Ja nē - kā atbrīvoties? Pirmā doma, iespējams, ir noskalot zāles kanalizācijā. Taču saprātīgs cilvēks atturēsies šādi...

ANO Bēgļu aģentūra ar bažām seko līdzi notikumiem Latvijā

Saeimā pieņemtie grozījumi ar robežas sargāšanu saistītajos likumos veicinās patvēruma meklētāju atpakaļ atraidīšanu, tādu nostāju pauž ANO Bēgļu aģentūra (UNHCR).

Kā informēja UNHCR, aģentūra "ar bažām seko līdzi notikumiem Latvijā", kur pagājušajā ne...

Ārpakalpojuma grāmatvedības pakalpojumus drīkstēs sniegt tikai ar licenci

No rītdienas, 1.jūlija, grāmatvedības ārpakalpojumus drīkst sniegt tikai tie grāmatveži, kuri ir saņēmuši Valsts ieņēmumu dienesta (VID) izsniegtu licenci, informēja VID pārstāvji.

Licencēšanas sistēma, kas izstrādāta un ieviesta sadarbībā ar grāmatvežu...



Komentāri