lv
ZvbwOT9FEBfQnqiRLL1O959riITiIu6qTkgv0GgB
1974762

Jelgavā plāno būtiski samazināt ūdenssaimniecības tarifus

Jelgavā plāno būtiski samazināt ūdenssaimniecības tarifus

Jelgavā plānots par piektdaļu samazinās ūdenssaimniecības tarifus, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis" publicētais sludinājums.

SIA "Jelgavas ūdens" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniedzis ūdenssaimniecības sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteiktos tarifus.

Ūdensapgādes pakalpojumu tarifs pašreiz ir 1,22 eiro par kubikmetru (m3), tikmēr plānotais tarifs ir 0,99 eiro par m3, kas ir par 18,9% nekā līdz šim.

Savukārt kanalizācijas pakalpojumu tarifs līdz šim ir bijis 1,52 eiro par m3, be plānots to samazināt par 20,1%, tam sasniedzot 1,21 eiro par m3.

Paredzēts, ka noteiktie tarifi stāsies spēkā 1.augustā, ja SPRK nebūs pieņēmusi un publicējusi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lēmumu par noteiktā tarifa spēkā stāšanās atsaukšanu.

Noteiktā tarifa izmaiņas saistītas ar elektroenerģijas iepirkuma cenas būtisku samazinājumu un elektroenerģijas sadales tarifu izmaiņām no 1.jūlija salīdzinājumā ar spēkā esošo tarifu aprēķinu.

SIA "Jelgavas ūdens" ir Jelgavas pašvaldības uzņēmums ar pamatkapitālu 12 984 192 eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Apgrozījums pērn bija 4,48 miljoni eiro, peļņa 15 703 eiro.

Latvijas policija palīdzējusi atrast 6.5 tonnas kokaīna (+VIDEO)

Spānijas Civilā gvarde ar Kolumbijas un Latvijas likumsargu līdzdalību izjaukusi noziedzīgu tīklu, kas lielos apjomos kontrabandas ceļā veda kokaīnu no Dienvidamerikas uz Eiropas Savienību (ES), ziņo ES tiesībaizsardzības aģentūra Eiropols.

Eiropols sni...

'Europol' sadarbībā ar VP banānu kastēs ārzemēs atklāj 6,5 tonnas kokaīna
"Europol" sadarbībā ar Latvijas Valsts policiju (VP) un Spānijas varasiestādēm vairākās vietās Spānijā un Kolumbijā atrada 6,5 tonnas kokaīna 223 miljonu eiro vērtībā, portāls "Delfi" noskaidroja "Europol".
Vai nav par vēlu? Gatavos priekšlikumus sausuma radīto seku mazināšanai

Ceturtdien, 29.jūnijā, Zemkopības ministrija (ZM) sasauca otro sanāksmi starpinstitūciju darba grupai katastrofas pārvaldības koordinācijā. Tās uzdevums ir regulāri uzraudzīt un izvērtēt riskus ekstremālu situāciju gadījumos, kas saistītas ar sausuma n...



Komentāri