lv
jyXXhz8HMTtbRh5w54ZLl08MZHhABMQfb9CVybYE
1971820

Audas futbolisti uzvar Mettu un turnīra tabulā panāk Valmieru un Liepāju

Audas futbolisti uzvar Mettu un turnīra tabulā panāk Valmieru un Liepāju

"Audas" komanda ceturtdien svinēja uzvaru "Optibet" Latvija futbola virslīgas 20.kārtas spēlē, turnīra tabulā panākot "Valmieru" un "Liepāju", ar kurām veido trijotni aiz diviem vadošajiem klubiem.

"Auda" viesos ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja "Metta" komandu.

Vienīgos vārtus guva Režinaldu Ramiriss, kurš savās divās pirmajās spēlēs "Audas" rindās izcēlies ar trīs precīziem sitieniem.

Vārti tika gūti otrajā puslaikā pēc nospēlētām nepilnām trīs minūtēm, kad Daniils Ulimbaševs ar piespēli starp "Metta" aizsargiem atrada Ramirisu, kurš netraucēts raidīja bumbu tīklā - 1:0.

Pirms tam "Valmiera" mājās cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Liepāju".

Piektdien Salaspils "Super Nova" mājās uzņems "Tukums 2000"/"Telms" komandu un "Daugavpils" mājās cīnīsies ar "Jelgavu", bet kārtas kulminācija būs plkst.20, kad "Skonto" stadionā maču sāks abas vadošās vienības "Riga" un RFS.

Turnīra tabulas augšgalā ar 48 punktiem ir "Riga", RFS ir 47 punkti, pa 30 punktiem - "Valmierai", "Liepājai" un "Audai". "Metta" sakrājusi 22 punktus, "Tukums 2000"/"Telms" - 19 punktus, "Jelgava" - 18 punktus, "Daugavpils" - 17 punktus un "Super Nova" tikusi pie septiņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

'Mani ietērpa kā Hanibalu Lekteru un atveda uz Igauniju.' Narkobarona Jevgeņija Birina skaistās dzīves gals
Pazīstamo Latvijas miljonāru, mecenātu un ekstrēmo sportistu Jevgēniju Birinu maijā Igaunijas tiesa atzina par vainīgu par narkotiku tirdzniecību starptautiskā mērogā. Birinam piesprieda brīvības atņemšanu uz 13 gadiem. Izdevums "Eesti Ekspress" p...
Rīgā veidos jaunu pasažieru ostu - atbalsta lokālplānojumu teritorijai

Rīgas dome šodien pieņēma Eksportostas dienvidu daļas lokālplānojuma pilnveidoto redakciju. Šajā teritorijā plānots veidot Rīgas pasažieru ostu.

Lokālplānojuma izstrādes mērķis ir radīt priekšnoteikumus teritorijas ilgtspējīgai attīstībai, mazināt ostas...

Ostapenko veselības problēmu dēļ nepabeidz Īstbornas turnīra ceturtdaļfinālu

atvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien veselības problēmu dēļ nepabeidza Īstbornas "WTA 500" turnīra ceturtdaļfināla maču.

Ostapenko, tiekoties ar itālieti Kamilu Džordži, pirms pirmā seta taibreika pie rezultāta 6-6 sliktas paš...



Komentāri