lv
GKQr7wZ9MvMkWxDFm7IAuaDlQeDazEIOkDbSJXpm
1970566

​​​​​​​Latvijā izrādītā Pasaules kausa trofeja iedvesmo basketbolistus un līdzjutējus

​​​​​​​Latvijā izrādītā Pasaules kausa trofeja iedvesmo basketbolistus un līdzjutējus
Divas dienas Latvijā ir apskatāma unikāla sporta trofeja, kas nosaukta basketbola izgudrotāja Džeimsa Neismita vārdā un tiek pasniegta Pasaules kausa finālturnīrā uzvarējušajai komandai. Vasaras beigās pirmo reizi cīņā par Pasaules kausu dosies arī Latvijas valstsvienība un, tā kā uzvarētāja komanda kausu glabā gadu, ceturtdien pie Brīvības pieminekļa izskanēja aicinājums darīt visu iespējamo, lai trofejas mājvieta būtu Rīgā.
KNAB vērtēs Kossoviča iesniegumu par JV draudiem domes darbiniekiem

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) vērtēs Rīgas domes frakcijas "Progresīvie/Par" (PP) vadītāja Mārtiņa Kossoviča iesniegumu par "Jaunās vienotības" politiķu draudiem un spiedienu uz Rīgas domes darbiniekiem.

Rīgas domes sēdē Kossovičs p...

Garos strīdos izveido komisiju pārkāpumu izmeklēšanai Satiksmes departamentā

Pēc vairāku stundu ilgiem strīdiem un pārmetumiem Rīgas dome atbalstīja "Jaunās vienotības" rosināto lēmumprojektu par komisijas izveidi iespējamo pārkāpumu izmeklēšanai Satiksmes departamentā.

Šo jautājumu dome sāka skatīt trešdien, 28.jūnijā, bet pabe...

Konstatē pārāk lielu medikamentu aktīvo vielu koncentrāciju vidē

Daudzviet medikamentu aktīvās vielu daudzums notekūdeņos, kā arī Latvijas un Lietuvas upēs un ūdenstilpēs ir tuvu vai pārsniedz koncentrāciju, kas tiek uzskatīta par videi drošu, informēja Kurzemes plānošanas reģiona projektu vadītāja Liena Freimane.

La...



Komentāri