lv
d0uNqimdeKh4jQewHjHkGKpyxlQyXV2DfPMDdtvg
196468

Kijivā krievu raķešu apšaudē pagaidām piefiksēts 1 mirušais civiliedzīvotājs

Kijivā krievu raķešu apšaudē pagaidām piefiksēts 1 mirušais civiliedzīvotājs

Krievijas masīvā raķešu trieciena rezultātā Kijivas Pečerskas rajonā otrdien cietušas divas dzīvojamās mājas, uz kurām uzkritušas notriekto krievu raķešu atlūzas, pavēstījis Ukrainas Ārkārtējo situāciju dienesta (GSČS) Kijivas nodaļas preses sekretārs.

Notriekto raķešu atlūzas nokritušas arī galvaspilsētas Obolonskas rajonā.

GSČS pārstāvis apstiprināja, ka raķešu apšaudes rezultātā Kijivā gājis bojā vismaz viens cilvēks.

Kā ziņots, Krievija otrdien atkal pakļāvusi Ukrainu masīvai raķešu apšaudei.

Krievi uz Ukrainu izšāvuši aptuveni 100 raķetes, kas ir lielākais vienā dienā izšauto raķešu skaits kopš atkārtotā krievu iebrukuma sākuma 24.februārī.

Tas pārspēj 10.oktobrī notikušo uzbrukumu, kad Krievija raidīja uz Ukrainu 84 raķetes.

Ukrainas prezidenta kanceleja paziņojusi, ka pēc Krievijas raķešu uzbrukuma Ukrainas energosistēmai situācija valstī ir kritiska un daļā Kijivas nācies atslēgt elektrību.

Tikmēr uzņēmums "Ukrenergo", ziņo, ka spiests sākt elektroapgādes atslēgšanu visā valstī, lai līdzsvarotu energosistēmu un izvairītos no iekārtu kļūmēm.

Polijā nokritušas divas Krievijas raķetes, nogalinot divus cilvēkus. Teksta tiešraide
Otrdienas pēcpusdienā Polijas ciematā Pševoduvā (Przewodów), kas atrodas pie robežas ar Ukrainu, noticis sprādziens, kurā bojā gājuši divi cilvēki, vēsta poļu mediji. Portāls "Delfi" piedāvā sekot visām aktualitātēm teksta tiešraidē.
«Zemgale/LLU» hokejisti Somijas līgā pagarinājumā zaudē Turku komandai
Latvijas čempionvienība hokejā "Zemgale"/LLU otrdien Somijas pēc spēka otrās līgas - "Mestis" - regulārā čempionāta spēlē viesos ar rezultātu 2:3 papildlaikā zaudēja Artūra Andžāna pārstāvētajai Turku TUTO komandai.
Polijā netālu no robežas ar Ukrainu noticis sprādziens graudu kaltē, izskan versija par Krievijas raķešu trāpījumu
Polijā netālu no Ukrainas robežas otrdien noticis sprādziens graudu kaltē, tiek ziņots par diviem upuriem. Saskaņā ar vienu no versijām sprādzienu izraisīja Krievijas raķešu trāpījums.


Komentāri