lv
yVrFeUsAJjTqNyCUAZrtclQtDiSngGM2Lu9S1U9q
1959747

Latvijas futbolists Vladislavs Gutkovskis karjeru varētu turpināt Dienvidkorejā

Latvijas futbolists Vladislavs Gutkovskis karjeru varētu turpināt Dienvidkorejā

Latvijas futbolists Vladislavs Gutkovskis pametīs Polijas čempionvienību Čenstohovas "Rakow" un karjeru varētu turpināt Dienvidkorejā.

Tā vēsta poļu futbola apskatnieks Tomašs Vlodarčiks

Kā ziņo Vlodarčiks, Gutkovska nākamā komanda, iespējams, būs Tedžonas "Citizen".

28 gadus vecais uzbrucējs šosezon kopā ar "Rakow" izcīnīja Polijas čempiontitulu, kļūstot par pirmo latvieti, kuram izdevies uzvarēt Polijas ekstralīgā. Kopš 2020.gada pārstāvot "Rakow", viņš iepriekšējās divas sezonas kļuva par vicečempionu un divreiz uzvarēja valsts kausa izcīņā.

Gutkovskis "Rakow" rindās ekstraklasē aizvadīja 90 spēles, kurās guva kopā 24 vārtus.

Savukārt Latvijas izlasē Gutkovskis 43 mačos izcēlies ar 11 precīziem sitieniem.

Konkurences padome atļāvusi Eesti Gaas iegādāties Gaso

Konkurences padome (KP) ir atļāvusi Igaunijas "Eesti Gaas" iegūt izšķirošu ietekmi pār AS "Latvijas gāze" piederošo dabasgāzes sadales sistēmas operatoru Latvijā AS "Gaso", aģentūrai LETA pavēstīja KP pārstāvji.

KP nekonstatēja būtisku kaitējumu konkure...

Astrologs: Putinam neklājas un neklāsies viegli

Pēc algotņu grupējuma "Vagner" dumpja pret Krievijas varu, Latvijas astrologs Valters Šulcs atgādinājis par savu pērnā gada nogalē izteikto prognozi par Krievijas diktatora Vladimira Putina nākotni. Astrologs jau iepriekš paredzēja, ka jūnijā Putinam n...

Valdība pieņem jaunu likumu par vardarbību

Augsta vardarbības riska gadījumā cietusī persona varēs saņemt lielāku atbalsta apjomu un ar 1.jūliju visā valsts teritorijā kā atsevišķs valsts apmaksāts pakalpojums tiks ieviests krīzes dzīvokļa pakalpojums, paredz šodien valdības pieņemtie grozījumi...



Komentāri