lv
ehpejyHr3FSagGe1zDevckJU97mXlQFSorZyZcoo
1958017

Būs vēl medaļas? Latvijas sportisti Eiropas spēlēs sacenšas 4 sporta veidos

Būs vēl medaļas? Latvijas sportisti Eiropas spēlēs sacenšas 4 sporta veidos

Šodien Eiropas spēlēs Krakovā un Mazpolijā Latvijas sportisti startēs četros sporta veidos.

Sacensību tiešraides vērojamas tīmekļa vietnē "Europeangames.tv".

No plkst.10 paukotāji Gints Baķis, Ernests Cimborevičs, Daniels Loginovs, Aleksandrs Ostapenko aizvadīs apakšgrupas dueļus sacensībās ar špagu.

Savukārt triatloniste Baiba Medne sacensības sāks plkst.11.

Badmintoniste Jekaterina Romanova plkst.14 aizvadīs otru apakšgrupas maču, kurā stāsies pretī grieķietei Gramatulai Sotiriu. Dienu iepriekš viņa ar 0-2 piekāpās Igaunijas pārstāvei Kristīnai Kūbai, bet trešdien apakšgrupas pēdējā spēlē tiksies ar Turcijas sportisti Neslihanu Jitu.

Vēl plkst.15.30 paredzēta cīņa bokserim Matvejam Prokudinam, kurš sacenšas svara kategorijā līdz 57 kilogramiem. Latvijas sportists no pirmās kārtas cīņas bija brīvs, bet otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā viņš stāsies pretī Artūram Bazejanam no Armēnijas.

Latvijas delegācijai līdzšinējās sacensībās izdevies izcīnīt zelta medaļas 3x3 basketbolā, kur par čempioniem tika kronēti Francis Lācis, Kristaps Gludītis, Zigmārs Raimo un Kārlis Apsītis, vieglatlētikā, kur ātrākā 5000 metru skrējienā bija Agate Caune, kā arī šķēpa mešanā, kur pie godalgas tika Līna Mūze.

Sudrabu izcīnīja stenda šāvējs Dainis Upelnieks un Eduards Gruzītis, kurš tika pie godalgas sporta kāpšanas sacensību boulderinga disciplīnā. Savukārt bronzu smaiļošanā 200 metru sprintā guva Roberts Akmens un taekvondo cīkstone Jolanta Tarvida.

Eiropas trešajās spēlēs Latviju pārstāv 96 sportisti 17 sporta veidos.

Sacensības no 21.jūnija līdz 2.jūlijam notiek Krakovā un citās Mazpolijas vojevodistes pilsētās.

Eiropas spēles notiek reizi četros gados. Pirmās spēles notika 2015.gadā Baku, bet otrās - 2019.gadā Minskā.

Sākot ar dienas vidu, vietām īslaicīgi līs

Otrdien Latvijā mākoņi daļēji klās debesis un, sākot ar dienas vidu, vietām īslaicīgi līs, lokāli gaidāmas pērkona lietusgāzes, prognozē sinoptiķi.

Paredzams, ka vairāk nokrišņu būs Kurzemē. Vējš galvenokārt lēni pūtīs no dienvidaustrumiem. Gaisa temper...

Ostapenko Īstbornas WTA 500 turnīra pirmajā mačā tiekas ar Kvitovu

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Īstbornas "WTA 500" turnīra pirmajā kārtā tiksies ar čehieti Petru Kvitovu, kurai pērn zaudēja šo pašu sacensību finālā.

Mačs sāksies apmēram plkst.14.30 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rang...

ES Vispārējo lietu padomes sanāksmē diskutēs par emisijas kvotām

Eiropas Savienības (ES) Vispārējo lietu padomes sanāksmē, kas šodien notiks Luksemburgā, diskutēs par ES emisijas kvotu tirdzniecības sistēmas (ES ETS) ietekmi uz būtiskām bloka politikām, tai skaitā enerģētiku, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Jautāj...



Komentāri