lv
cQBvOI6WqCaTD4fZRqbELnFrurEG0EelAlBttOOG
1957157

Notiks konference Pārmaiņas pārtikas sistēmā. Ko tur spriedīs?

Notiks konference Pārmaiņas pārtikas sistēmā. Ko tur spriedīs?

No šodienas notiks Eiropas līmeņa konference par pārtikas nozares nākotni "Pārmaiņas pārtikas sistēmā", informēja Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta (EIT) zināšanu un inovāciju kopienas "EIT Food" pārstāvji.

Kā norāda organizatori, pasākumā būs vairākas interaktīvas sesijas un paneļa diskusijas, kuru uzsvars būs uz dažādu inovatīvu ideju iespējām risināt globālas problēmas pārtikas un lauksaimniecības nozarē.

Savukārt tiem, kuri vēlas pieteikties Eiropas Savienības (ES) finansējuma saņemšanai dažādu programmu ietvaros, konferencē būs iespēja atrast konsorcija partnerus.

"EIT Food Hub Latvia" vadītāja Alina Dolmate atzīmē, ka pasākumā tiks apskatītas trīs "EIT Food" prioritātes - pārtika kā rīks veselības veicināšanai, nozares ilgtspēja un emisiju samazināšana un pārtikas piegādes ķēdes drošība.

Konferencē piedalīsies vairāk nekā 1000 uzņēmumi, tostarp 63 jaunuzņēmumi. Viens no tiem būs arī Latvijas jaunuzņēmums SIA "Got Foods".

Pasākums notiks šodien un 28.jūnijā Rīgā, viesnīcā "Radisson Blu Latvija".

Konferenci organizē "EIT Food". Konference notiek piekto gadu, bet Baltijā - pirmo reizi.

Saeimais komisijā šodien spriedīs par sabiedrisko mediju apvienošanu

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē plkst.10 spriedīs par sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu apvienošanu un īstenošanas laika grafiku.

Deputāti uzklausīs darba grupas gala ziņojumu par vienota Latvijas sabiedriskā medija...

Šodien aitklās mākslinieces un horeogrāfes Vētras multimediālas mākslas izstādi

Rīgā, AB dambī, šodien plkst.18 atklās mākslinieces un horeogrāfes Vijas Vētras multimediālas mākslas izstādi "1:100", ko rīko mākslas centrs "Noass" un Latvijas naivās mākslas muzejs.

Tā informē mākslas centra pārstāve Keitija Eizenbārde.

Vētra ir latv...

Aicina pievērst uzmanību cilvēkiem ar kombinēties dzirdes un redzes traucējumiem

Nedzirdīgi neredzīgo dienā aicina iedzīvotājus pievērst uzmanību cilvēkiem ar kombinētiem dzirdes un redzes traucējumiem.

Tā informēja Latvijas Vājdzirdīgo atbalsta asociācijas "Sadzirdi.lv" valdes locekle Baiba Bicēna.

Pēc asociācijas pārstāves paustā,...



Komentāri