lv
XtPfw3arObdcjeNJquNwYRhirboLvxrhdvOmg955
1953967

Harijs Vītoliņš: ļoti svarīgs ir atbalsts no vecākiem

Harijs Vītoliņš: ļoti svarīgs ir atbalsts no vecākiem
Latvijas Olimpiskās komitejas organizētajā "Personības akadēmijas" nometnē Valmierā jauniešiem tika dota iespēja veicināt ne tikai personīgo izaugsmi, bet arī gūt draugus, atbalstu sportā. Lai nometnes dalībniekus iedvesmotu, viņiem dota iespēja arī satikties ar Latvijas hokeja izlases treneri Hariju Vītoliņu, kā arī hokejistiem Mārtiņu Dzierkalu un Danu Ločmeli, kuri dalījās pieredzē, atmiņās par pasaules čempionātu hokejā, saviem mērķiem un ceļu uz to sasniegšanu.
Iznācis jaunākais WTA rangs - kā tituls ietekmējis Ostapenko pozīciju?

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā vietu nav mainījusi un saglabā 17.pozīciju.

Ostapenko svētdien triumfēja Birmingemas "WTA 250" sērijas turnīrā un izcīnīja savu pirmo titulu šaj...

Jāņu svētku traģēdijas - divi cilvēki noslīkuši, bet viens nomiris ugunsgrēkā

Aizvadītajās svētku dienās ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks, bet no ūdenstilpēm izcelti divi noslīkušie, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Sestdienas vakarā ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz sociālās aprūpes centru Juglā, Br...

Rinkēvičs komentējis situāciju Krievijā

Pēc nedēļas nogalē notikušā militārā apvērsuma mēģinājuma Krievijā situācijas attīstībā ir daudz neskaidrību, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Viņš atkārtoti akcentēja, ka visiem Lat...



Komentāri