lv
rRxBnEjIc02qoDX4uE1oBmNxmIeDulQh3p3n8ZWX
1953539

Vasaras karstumā neaizmirsti par sevi: viedpulkstenis veselības uzraudzībai

Vasaras karstumā neaizmirsti par sevi: viedpulkstenis veselības uzraudzībai
Līdzšinējās laikapstākļu prognozes rāda, ka arī šogad Latvijas platuma grādos nevarēsim sūdzēties par siltuma trūkumu. Taču par spīti vasarīgajiem laikapstākļiem, kas ir perfekti piemēroti atvaļinājuma sezonai, paaugstināta gaisa temperatūra un zemais nokrišņu daudzums liek pievērst pastiprinātu uzmanību saviem veselības rādītājiem. Tāpēc, lai šovasar izvairītos no nevēlamiem pārsteigumiem, Huawei tehnoloģiju eksperts ir apkopojis vērtīgākās viedpulksteņu veselības uzraudzības funkcijas, kuras būs ideāls sabiedrotais karstajos laikapstākļos.
Astanā latvieši un igauņi Jāņus nosvin kopā
Jāņus ielīgoja arī Kazahstānas galvaspilsētā Astanā, kur tos kopīgi rīkoja Latvijas un Igaunijas vēstniecība. Uzaicināti bija gan tur dzīvojošie tautieši, gan liels skaits citu valstu vēstnieku un diplomātu, bet sanākušos priecēja no Igaunijas atbrauci...
Lielā daļā peldvietu ūdens temperatūra pārsniedz +20 grādus

Upēs un ezeros ūdens temperatūra daudzviet sasniedz +20..+23 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Lielupē un Ventā ūdens temperatūra pirmdienas rītā ir +21..+23 grādi, Daugavas posmā no Baltkrievijas līdz Jēkabpilij ...

Policija: Jāņu laikā aizturētu dzērājšoferu joprojām daudz

Jāņu laikā ceļu satiksmes drošības situācija Latvijā uzlabojas, tomēr aizturētu dzērājšoferu joprojām ir daudz, šorīt Latvijas Radio vērtēja Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieka vietnieks Artūrs Smilga.

Smilga atgādināja, ka Līgo va...



Komentāri