lv
EpI1TeSL8jhxB4BhreusfsmhWGv9gfg9FiU9jxNn
1951696

Auda ar 5:0 sagrauj Super Nova. Kā beidzās pārējās virslīgas svētdienas spēles?

Auda ar 5:0 sagrauj Super Nova. Kā beidzās pārējās virslīgas svētdienas spēles?

"Auda" "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 19.kārtas mačā guva piecus vārtus, kamēr citā spēlē pie panākuma tika līdervienība "Riga".

"Auda" izbraukumā ar rezultātu 5:0 (4:0) bija pārāka pār Salaspils "Super Nova", kas turnīra tabulā atrodas pēdējā pozīcijā.

Jau pirmajā puslaikā divus vārtus viesu labā guva Režinaldu Ramirešs, kurš izlašu pārtraukumā pievienojas "Auda" no "Riga". Vēl pa reizei Salaspils komandas vārtsargu pārspēja Daniils Ulimbaševs un Aleksejs Saveļjevs.

Otrajā puslaikā savus trešos vārtus mačā guva Ramirešs.

Pirmajos divos apļos šo komandu spēles noslēdzās ar vienādiem rezultātiem - 2:0 "Auda" labā.

Savukārt "Riga" viesos ar rezultātu 3:1 (1:1) uzvarēja "Jelgavu".

Rīdzinieki izvirzījās vadībā jau otrajā minūtē, precīzam esot Marko Regžam, taču desmit minūtes līdz puslaika beigām neizšķirtu panāca Viktors Osuagvu.

Otrā puslaika sākumā vienu vārtu pārsvaru "Riga" atguva Kemelo Nguenā un divas minūtes vēlāk Regža tika pie saviem otrajiem vārtiem mačā, rezultātam kļūstot 3:1.

Pirmajā aplī "Riga" komandu no zaudētiem punktiem pēdējā minūtē izglāba Regža (2:1), bet otrajā aplī rīdzinieku uzvara bija drošāka (3:1).

Jau ziņots, ka šodien "Liepāja" ar 3:2 uzvarēja "Metta", bet RFS ar 3:0 bija pārāka pār "Valmieru".

Turnīra tabulas augšgalā ar 48 punktiem ir "Riga", RFS ir 47 punkti, 29 punkti - "Valmierai" un "Liepājai". "Auda" sakrājusi 27 punktus, "Metta" - 22 punktus, "Tukums 2000"/"Telms" - 19 punktus, "Jelgava" - 18 punktus, "Daugavpils" - 14 punktus un "Super Nova" tikusi pie septiņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Krastiņa vadītā Ukrainas volejbola izlase zaudē Zelta līgas finālā

Latvijas trenera Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas vīriešu volejbola izlase svētdien Horvātijā Eiropas Zelta līgas "Final Four" finālmačā piedzīvoja neveiksmi.

Ukrainas izlase Zelta līgas finālā ar 2-3 (25:14, 22:25, 24:26, 25:22, 6:15) atzina Turcijas pārāk...

Guntis Bredovskis: 'Izaicinājumi ne tikai nogurdina, bet arī piešauj enerģiju
Svinot "Gemosa" 30 gadu jubileju, tiekamies ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem, lai tvertu vērtīgas atmiņas un atziņas par laiku, kad visi sākām veidot šo nozari. Lai ieskatītos nākotnē un tajā, kas mums...
Edgars Labsvīrs: Kā salauzt tradīciju finansēt veselības aprūpi pēc pārpalikuma principa?
Latvijas veselības aprūpes finansēšanas modeļa lielākais mīnuss ir veselības budžeta sasaistes trūkums ar valsts ekonomikas izaugsmi, inflāciju vai kādiem citiem makroekonomiskajiem rādītājiem. Latvijā veselības budžeta apmēru pilnībā nosaka politiķi. ...


Komentāri