lv
8eD87tN8Qdxxzd7j6xz2xDF2NsBUZLRRWwDdLeiK
1949871

Latvijas 3x3 basketbolisti šodien atgriežas Rīgā

Latvijas 3x3 basketbolisti šodien atgriežas Rīgā

Latvijas 3x3 basketbola izlase pēc izcīnītām zelta godalgām Eiropas spēlēs Polijā šodien atgriezīsies Rīgā, informēja Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Jau ziņots, ka sestdien Latvijas 3x3 basketbola valstsvienība, kuras rindās spēlēja Francis Lācis, Kristaps Gludītis, Zigmārs Raimo un Kārlis Apsītis, izšķirošajā mačā ar 19:11 uzvarēja Beļģiju un kļuva par Eiropas spēļu čempioniem.

Basketbolisti un treneris Raimonds Feldmanis ieradīsies Rīgas lidostā plkst.17.45 ar reisu no Varšavas.

Tāpat ar šo pašu reisu Latvija atgriezīsies arī bronzas medaļas ieguvējas smaiļotājs Roberts Akmens ar treneri Aleksandru Timoškēviču, kā arī pārējie Latvijas kanoe airētāji, smaiļotāji un Latvijas sieviešu 3x3 basketbola komanda.

Eiropas trešajās spēlēs Latviju pārstāv 96 sportisti 17 sporta veidos.

Sacensības no 21.jūnija līdz 2.jūlijam notiek Krakovā un citās Mazpolijas vojevodistes pilsētās.

Eiropas spēles notiek reizi četros gados. Pirmās spēles notika 2015.gadā Baku, bet otrās - 2019.gadā Minskā.

Raimo pēc izcīnītā zelta pauž sajūsmu par treneri

Latvijas 3x3 basketbola izlasei izdevās ieņemt pirmo vietu Eiropas spēlēs pateicoties trenera Raimonda Feldmaņa ieguldītajam darba, pēc zelta godalgu izcīnīšanas Eiropas spēlēs secināja Zigmārs Raimo.

Jau ziņots, ka sestdien Latvijas 3x3 basketbola izla...

Košas krāsas, kārtu kārtas un rakstaini cimdi – Rucavas pūra lāde jeb Dienvidkurzemes etnogrāfiskais mantojums
"Tauta ir lepna, čakla, strādāt spējīga, sievietes vienmēr grib būt skaistas, un arī tautastērps, goda drānas ir skaistas" – tā par Dienvidkurzemes ļaudīm un viņu mantojumu saka Liepājas muzeja Kurzemes tautastērpu informācijas centra vadītāja Vineta S...
Sotnieks pievienojies Francijas čempionei

Latvijas hokejists Kristaps Sotnieks karjeru turpinās Francijas čempionvienībā Ruānas "Dragons", sestdien pavēstīja klubs.

Sotnieks aizvadītajā sezonā spēlēja Čehijas ekstralīgā un Kladno "Rytīrži" rindās 44 spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un astoņām r...



Komentāri