lv
6jTUgrqJ9mIzf7Q9op0GLeeUdJeoBxg4KU7JvZwF
194611

Kristīne Jučkoviča: Ceļavārdi veselības ministram

Kristīne Jučkoviča: Ceļavārdi veselības ministram
Jaunajai valdībai, gluži tāpat kā iepriekšējai un vēl citām pirms tam, veselības aprūpes nozares vadība būs nopietns izaicinājums – to mēs varam vērot arī valdības veidošanas procesā: veselības ministra posteni īsti nevēlas neviena partija kopumā, arī neviens politiķis individuāli publiski nav izteicis vēlmi strādāt šajā amatā. Ir neparasti, ka situācijā, kurā katram indivīdam veselības aprūpe ir galvenā prioritāte, politiskā un valstiskā līmenī šāda prioritāte netiek atzīta. Tāpēc nozare ar interesi un zināmu satraukumu gaida valdības veidošanas procesa rezultātu – šajā postenī nepieciešams nopietns darbs, tā nav un nevar būt pašmērķīga izrādīšanās, jo populāru lēmumu veselības nozarē nav.
Pēc raķešu uzbrukuma Ukrainas energosistēmā izveidojusies kritiska situācija
Ukrainas prezidenta birojs otrdien paziņojis, ka pēc Krievijas raķešu uzbrukuma Ukrainas energosistēmai situācija valstī ir kritiska un daļā Kijivas nācies atslēgt elektrību.
Latvijā notiekošajās militārajās mācībās «Iron Spear» piedalās 13 valstis
13 NATO dalībvalstis piedalās militārajās mācībās "Iron Spear" jeb "dzelzs šķēps". Mācības notiek Latvijā, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) poligonā.
Latvijā apmetušās Hersonas iedzīvotājas: Viss pārdzīvotais nav bijis velti
Ukrainas kara bēgļu vidū mēnešiem ilgi gaidīta ziņa par Krievijas atkāpšanos no okupētajām teritorijām Ukrainā. Ukrainas armijas ieiešana Hersonā liek domāt, ka viss, ko ģimenes ir pārdzīvojušas, nav bijis velti, tā stāstīja Ventspilī dzīvojošās sievie...


Komentāri