lv
qXEnxHi29QqQGpoBWu7Yol6oQw40rJQ8IUQrCpYb
1940891

Augustā uz semināru pulcēsies skolu pašpārvalžu konsultanti

Augustā uz semināru pulcēsies skolu pašpārvalžu konsultanti

Augusta otrajā pusē Rīgā, jauniešu centrā "Kaņieris" notiks vispārizglītojošo un profesionālo izglītības iestāžu skolēnu/audzēkņu pašpārvalžu konsultantu salidojums - profesionālās kompetences pilnveides seminārs, informē Valsts izglītības satura centrs.

Pasākuma programmā plānotas gan iespējas pilnveidot zināšanas un izmēģināt metodes gada sākumam, kas palīdzēs pašpārvaldei aktīvi darboties turpmāko mācību gadu, gan iespēja uzzināt vairāk par dažādām būtiskām tēmām darbnīcās. Šis seminārs ir iespēja arī iepazīt konsultantus no visas Latvijas, dalīties pieredzē, zināšanās un izaicinājumos, kā arī kopīgi meklēt risinājumus.

Darba grupas, nodarbības un tematiskās darbnīcas vadīs pieredzējuši skolēnu/audzēkņu pašpārvalžu konsultanti un neformālās izglītības mācību vadītāji. Par aktīvu dalību pasākumā būs iespēja saņemt arī profesionālās kompetences pilnveides apliecības (sešas stundas).

Ņemot vērā ierobežoto dalībnieku skaitu, tiks veikta dalībnieku atlase - sasniedzot dalībnieku skaitu, anketa tiks slēgta.

Pasākums notiks 18.augustā.

Aizvadītajā sezonā LNOB apmeklētāju skaits pārsniedzis 160 000

2022./2023.gada sezonā Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) apmeklētāju skaits pārsniedzis 160 000, informēja LNOB pārstāve Irbe Treile.

LNOB repertuāru aizvadītajā sezonā papildināja operete "Jautrā atraitne", operas "Jenūfa" un "Adriāna Lekuvrē...

Fantastiski! Caune izcīna zelta medaļu 5000 metru skriešanā Eiropas spēlēs

Latvijas vieglatlēte Agate Caune piektdien Hožuvā tika pasludināta par Eiropas spēļu čempioni 5000 metru skriešanā.

Caune 5000 metru skrējienā otrdien izcīnīja uzvaru Eiropas komandu čempionāta otrās līgas sacensībās, finišējot pēc 15 minūtēm un 15,21...

Ļoti gribēju uzvarēt! Akmens komentējis savu bronzas medaļu Eiropas spēlēs

Latvijas smaiļotājs Roberts Akmens piektdien Polijā Eiropas spēlēs ļoti gribēja uzvarēt 200 metru distancē, sportista pēc sacensībām teikto audioierakstā atskaņo Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Jau ziņots, ka Akmens piektdien izcīnīja bronzas medaļu ...



Komentāri