lv
qudhuZDPCRFSQzNbUQQrk6vP1Y14mfTurPkxmhmC
1933912

Rīgā notiek Latvijas un Uzbekistānas politiskās konsultācijas

Rīgā notiek Latvijas un Uzbekistānas politiskās konsultācijas

2023. gada 22. jūnijā Rīgā norisinājās Latvijas un Uzbekistānas politiskās konsultācijas, kuras vadīja Latvijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks-politiskais direktors Andžejs Viļumsons un Uzbekistānas ārlietu ministra vietnieks Gairats Fazilovs (Gayrat Fazilov).

Amatpersonas pārrunāja divpusējo attiecību jautājumus, tostarp līgumtiesiskās bāzes pilnveidošanu, pauda gandarījumu par dinamisko divpusējo sadarbību, kā arī vienojās turpināt darbu partnerības padziļināšanā. Sarunu partneri pārrunāja Centrālāzijas valstu sadarbību ar Eiropas Savienību un citiem starptautiskajiem partneriem, kā arī apmainījās viedokļiem par aktuālajiem globālajiem un reģionālajiem jautājumiem, tostarp Krievijas karu Ukrainā, situāciju Centrālāzijā un Afganistānā.

Konsultāciju laikā G. Fazilovs piedalījās apaļā galda diskusijā ar Latvijas attīstības sadarbības projektu īstenotājiem un apmeklēja AS “Olainfarm”.

Iepriekšējās Latvijas un Uzbekistānas politiskās konsultācijas notika 2021. gadā Rīgā.

Progresīvie atbalsta vairāku mazākuma akciju kotēšanu biržā

Partija "Progresīvie" atbalsta Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic", AS "Conexus Baltic Grid" un SIA "Latvijas vēja parki" mazākuma akciju kotēšanu biržā, informēja partijā.

"Progresīvo" ieskatā, valsts kapitālsabiedrību līdzšinējā attīstībā v...

Stabila nulle un 'jāprot ņemt punkti, ja sevi cienījam' – eksperti par futbola izlasi
"Stabili" – jautāts, kā līdz šim 2024 Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā spēlējusi Latvijas izlase, raidījumā "Aizmugure" ironizēja sporta žurnālists Agris Suveizda. Viņa kolēģis Edmunds Novickis norādīja – kaut sniegums spēlē pret Turciju bijis v...
Vai izlase atkopsies un klubi pārsteigs Eirokausos?
Latvijas futbola izlase pagaidām cīņu par iekļūšanu 2024. gada Eiropas futbola čempionātā turpina bez labiem pārsteigumiem, tikmēr četri pašmāju futbola klubi šonedēļ noskaidrojuši savus pretiniekus UEFA Čempionu līgas vai Konferences līgas kvalifikāci...


Komentāri