lv
ap1bUTDQ20FJUA0LVziOj5UMoeojtfuZ0EvgBPh0
1933202

Jārēķinās ar stipri palēninātu satiksmi Pierīgā pirms svētku brīvdienām

Jārēķinās ar stipri palēninātu satiksmi Pierīgā pirms svētku brīvdienām

Šodien Rīgā un Pierīgā jārēķinās ar stipri palēninātu satiksmi, līgotājiem dodoties uz svinēšanas un atpūtas vietām uz svētku brīvdienu laiku

VSIA "Latvijas Valsts ceļi" informēja, ka, dodoties brīvdienās, iespējami lielāki sastrēgum, izbraucot un iebraucot Rīgā, kā arī pie remontu posmiem.

Autovadītāji aicināti paredzēt papildu laiku ceļā, kā arī pēc iespējas doties ceļā ārpus intensīvākās satiksmes stundām. Kopumā valsts ceļu tīklā remontdarbi notiek 67 posmos.

No Madonas līdz Dzelzavai uz autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) ir seši luksofora posmi un ceļā papildus jāplāno pat vairāk nekā stunda.

Ērgļu virzienā uz reģionālā autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) trīs luksoforu posmi un jāparedz papildu 40 minūtes ceļā. Tikmēr autoceļa Umurga-Cēsis-Līvi (P14) posmā no Valmieras šosejas (A3) līdz Cēsīm ir pieci luksoforu posmi.

Dodoties ceļā, autovadītāji aicināti ieskatīties remontdarbu kartē VSIA "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā, kur atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem.

Uzmanību! Izsludināts dzeltenais brīdinājums - gaidāmas stipras lietusgāzes

Latviju šķērsojot nokrišņu zonai, priekšpusdienā un līdz nakts pirmajai pusei valsts centrālajos un austrumu rajonos gaidāmas stipras lietusgāzes ar nokrišņu daudzumu 10 līdz 19 milimetri.

Informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

V...

Iespaidīgi! Zināms, cik Staķis iztērējis, visticamāk, nelikumīgos komandējumos

Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis savos, visticamāk, nelikumīgos komandējumos ir iztērējis vairāk nekā 14 tūkstošus rīdzinieku nodokļos samaksātos eiro, liecina domes Centrālās administrācijas sniegtās atbildes uz deputātu frakcijas “Latv...

Jauna dzīve! Porziņģis maiņas darījumā nonāk Celtics komandā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis maiņas darījumā nonācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Bostonas "Celtics", vēsta ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Porziņģis "Celtics" sastāvā nonāks trīs komandu darījumā, kurā iesaistīt...



Komentāri