lv
l6oAJc5gZQjDGCCqL8qPw4wh1hJzCx2GRPTWQroo
1931571

Ceturtdien Latvijā vietām iespējams ļoti stiprs lietus

Ceturtdien Latvijā vietām iespējams ļoti stiprs lietus

Šodien vietām Latvijā iespējams ļoti stiprs lietus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ceturtdien debesīs būs mainīgs mākoņu daudzums, galvenokārt centrālajos un austrumu rajonos līs, vietām stipri, iespējams, pat ļoti stipri.

Lietu pavadīs arī pērkona negaiss un krusa. Lai arī vējš būs lēns, negaisa laikā tas kļūs brāzmains. Gaisa temperatūra būs +22…+27 grādi, piekrastē +18…+21 grāds.

Galvaspilsētā dienas pirmajā pusē vēl gaidāms lietus un negaiss, bet dienas otrajā pusē debesis skaidrosies.

Pūtīs lēns vējš, temperatūra būs +24…+25 grādi.

Dienas vidū un pēcpusdienā ultravioletā starojuma indekss būs vidējs līdz augsts, tādēļ nav labi ilgstoši uzturēties tiešos saules staros.

Šodien vilcieni kursēs pēc piektdienu grafika, tātad - vairāk

Šodien vilcieni kursēs pēc piektdienu grafika, kad ierasti tiek norīkots vairāk vilcienu un palielināts vagonu skaits izbraukšanai no Rīgas uz reģioniem, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Savukārt Jāņos, 23.jūnijā, lielākā daļa vilcienu kursē...

Eiropas sieviešu basketbola čempionātā tiks noskaidrotas pusfinālistes

Eiropas sieviešu basketbola čempionātā šodien Ļubļanā tiks aizvadīti ceturtdaļfināli, noskaidrojot četras spēcīgākās komandas.

Ungārija ar Čehiju spēlēs plkst.13.15, plkst.16 laukumā dosies Beļģija un Serbija, plkst.19 - Francija un Melnkalne un plkst.2...

Dzintaru koncertzālē ar koncertu uzstāsies projekts Original Enigma Voices

Dzintaru koncertzālē šodien plkst.20 ar koncertu uzstāsies projekts "Original Enigma Voices", kas atskaņos grupas "Enigma" atpazīstamākās dziesmas.

Tā informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Līva Cimmermane

Projekts "Original Enigma Voices" līdz šim devies...



Komentāri