lv
qG1ALz9aoBsB9AZdHXOtVraqnlL5tEirl49c0FZc
1930230

Vai Porziņģis nonāks Bostonā? Wizards sarunās esot tuvu darījumam

Vai Porziņģis nonāks Bostonā? Wizards sarunās esot tuvu darījumam

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" kopā ar Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Clippers" ir tuvu darījumam par Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa nonākšanu Bostonā, vēsta "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja.

Atsaucoties uz saviem informācijas avotiem, Šaranja ziņo, ka ""Wizards", "Celtics" un "Clippers" ir tuvu darījuma noslēgšanai, kas nozīmētu Porziņģa nosūtīšanu uz Bostonu, Markusa Morisa un drafta izvēles nonākšanu "Wizards" un Malkolma Brogdona došanos uz Losandželosu".

Šaranja ziņo, ka ir "paredzams, ka "Clippers" ceturtdienas NBA draftā izvēli ar 30.numuru aizmainīs uz "Wizards" šīs trīs komandu maiņas ietvaros.

Šaranja vēsta, ka puses joprojām strādā pie darījuma detaļām un Porziņģa 36 miljonu ASV dolāru (32,8 miljoni eiro) lielās spēlētāja izvēles.

Jau ziņots, ka tīmekļa vietne "Bleacherreport.com", atsaucoties uz Šaranju, minēja, ka šādas maiņas ietvaros Porziņģis izmantotu savu 36 miljonu dolāru opciju 2023./2024.gada sezonai, bet pēc tam tiktu aizmainīts.

Jau ziņots, ka uz Fīniksas "Suns" no "Wizards" tika aizmainīts Bredlijs Bīls, bet "Wizards" uzbrucējs Kails Kuzma izmantoja spēlētāja iespēju un atteicās no pēdējā gada līguma, kļūstot par brīvo aģentu, kas, pēc portāla autoru domām, būtībā nozīmē "Wizards" sastāva veidošanu no jauna.

Tika lēsts, ka Porziņģa algas un viņa savainojumu vēstures dēļ "Wizards" nez vai paturēs latvieti savā komandā.

Tika arī minēts, ka "Celtics" rindās Porziņģis būtu iespaidīgs spēks sastāvā, kurā tikai četri spēlētāji ir 2,08 metri vai garāki.

Kā Porziņģa plusi tiek atzīmēta ne tikai spēle zem groza, bet arī labs metiens no distances un spēles veidošanas iespējas uzbrukumā, minot, ka iepriekšējā sezonā viņš trāpīja 38,5 procentus tālmetienu un vidēji spēlē sakrāja 2,7 rezultatīvas piespēles.

Aizvadītajā sezonā Porziņģis 65 spēlēs vidēji mačā guva 23,2 punktus, kas ir viņa sezonas rekords, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,5 metienus.

Āfrika lūst divās daļās – būs jauns kontinents vai nebūs?
Dramatiski attēli ar milzu plaisu zemē. Mediju virsraksti par to, ka beidzot tas brīdis ir pienācis – Āfrikas kontinents šķeļas uz pusēm – un nu tikai būs – veidojas jauns okeāns! Kas tad īsti notiek Austrumāfrikas lūzumzonā? Vai otrs lielākais kontine...
Prezidenta kancelejas vadītājas vietniece būs bijušā VID vadošā darbiniece

Jaunievēlētais Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš amatā stāsies jūlija pirmajā pusē, par Valsts prezidenta kancelejas vadītājas vietnieci ir izraudzījies Finanšu ministrijas (FM) Ēnu ekonomikas ierobežošanas koordinācijas departamenta direktori D...

Dombrovskis izcēlis kā piesaistīt privāto kapitālu Ukrainas atjaunošanai

Patlaban galvenais politiķu uzdevums ir iesaistīt Ukrainas atjaunošanā privāto sektoru, tāpēc viens no svarīgākajiem Ukrainas atjaunošanas konferencē ir tā saucamās kara apdrošināšanas jautājums, uzsvēra Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētājas izpildvi...



Komentāri