lv
PMDd8vTW8KzEX8nfz1LDasd58nNvHgtoZ2dIYUEj
1928043

airBaltic saņem Skytrax Austrumeiropas labākās lidsabiedrības balvu

airBaltic saņem Skytrax Austrumeiropas labākās lidsabiedrības balvu

Aviācijas nozares reitingu aģentūra "Skytrax" pasludinājusi Latvijas lidsabiedrību "airBaltic" par Austrumeiropas labākās aviokompānijas balvas ieguvēju 2023.gadā, informēja "airBaltic" pārstāvji.

Šī balva pasniegta "World Airline Awards" ceremonijā Parīzes aviošova laikā.

"World Airline Awards" ir balvas, kas ieviestas 1999.gadā, lai sniegtu globālu klientu apmierinātības pētījumu. Ceļotāji visā pasaulē balso aviosabiedrību pasažieru apmierinātības aptaujā, lai noteiktu balvas ieguvējus.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" 2021.gadā pārvadāja kopumā 1,628 miljonus pasažieru, kas ir par 21,4% vairāk nekā pirmajā pandēmijas gadā - 2020.gadā.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Nomiris Artusa Kaimiņa mīlulis - suns Borhess (+FOTO)
Mūžībā devies Artusa Kaimiņa mīlulis Borhess, vēsta viņa ieraksts sociālajā tīklā Facebook.

Kaimiņš raksta:

"Nomira Borhess. Zinu, ka viņam bija ļoti piepildīta, pilnasinīga dzīve. Viņš piedzima pirms 14 gadiem un 4 mēnešiem, 9. februārī. 2009. g...
Šilovs: 140 miljonu eiro pārdale veselības aprūpei neatrisinās problēmas nozarē

Latvijas Jauno ārstu asociācijas (LJĀA) valdes priekšsēdētājs Artūrs Šilovs uzskata, ka 140 miljonu eiro pārdale veselības aprūpei tikai saglabās valsts apmaksātas medicīnas pieejamību Latvijas iedzīvotājiem, bet neatrisinās problēmas nozarē.

Viņš atzīm...

Latvijas Izpildītāju un producentu apvienību vadīs Rūdolfs Budze

Latvijas Izpildītāju un producentu apvienību (LaIPA) turpmāk vadīs mūziķis un producents Rūdolfs Budze, informēja organizācijā.

LaIPA uz trim gadiem ievēlēta jauna padome. Par tās priekšsēdētāju padome ievēlēja mūziķi un producentu Budzi, kurš pēc ievēl...



Komentāri