lv
ZqK6kIhF2YyqyJKJILIao3VhUG32MJ5hwuctHVuc
1926611

Ir laba doma - doties uz pilsētu, kur piedzimst vējš! (VIDEO)

Ir laba doma - doties uz pilsētu, kur piedzimst vējš! (VIDEO)

Pirms Līgo svētkiem Liepājā sola pasākumus pilsētniekiem un viesiem

21. un 22. jūnijā no plkst. 10:00-18:00 Liepājā Rožu laukumā 1/4 norisināsies Latvijas amatnieku un mājražotāju Vasaras saulgriežu svētku tirdziņš. Vienuviet sabrauks kupls mājražotāju un amatnieku pulks no visiem Latvijas novadiem, lai andelētos ar smeķīgiem gardumiem un amatnieku darinājumiem, sākot no košiem ziedu vainagiem un lina kleitām līdz pat gardēžu valdzinājumam – ekoloģiskiem pašu saimnieku ražotiem produktiem Līgo svētku galdam.

Savukārt Parka Paviljona komanda aicina liepājniekus un pilsētas viesus ieplānot skaistus, neaizmirstamus un patīkamām emocijām bagātus vakarus parkā! Visas vasaras garumā, katru ceturtdienu no pl. 19.00 Parka Paviljona terases skatuvē skanēs dzīvā mūzika - visos četrpadsmit vasaras koncertos Parka Paviljonā varēs baudīt dažādu žanru mūziku profesionālu un harizmātisku mākslinieku izpildījumā.

22. jūnija vakarā Parka Paviljona viesus iepriecinās sirsnīga puišu grupa "Cits kvartāls", kurā muzicē četri pieredzes bagāti mūziķi no Liepājas, Grobiņas un Rīgas. Taču visi ar sirdi - tepat Liepājā. Šajā reizē repertuārā izvēlētas enerģikas Latvijā un pasaulē pazīstamas dziesmas par mīlestību, un ne tikai.

Liepājas pludmale kā populāra peldvieta pazīstama kopš 19. gadsimta sešdesmitajiem gadiem, kad Liepāja veidojās par atpazīstamu kūrortpilsētu un bija iecienīta veselības uzlabošanas vieta Eiropas un Krievijas aristokrātiem, tostarp Krievijas caram.

Līdz pat šai dienai Liepājas pludmale ir iecienīts atpūtnieku galamērķis. Pludmale piesaista ar tās neparasti baltajām un smalkajām smiltīm. Turklāt pludmale ir gana plaša ikvienam – pludmales josla ir 50–80 metrus plata un 8 kilometrus gara. Visā tās garumā sev tīkamu atpūtu atradīs ikviens – gan kaitsērfinga un vindsērfinga entuziasti, kā arī aktīvās atpūtas mīļotāji, gan klusas un neskartas dabas piekritēji, tāpat kā ērtību cienītāji un pat aizraujošu skatu meklētāji.

Voldemārs BURKEVICS

NHL klubs Bufalo «Sabres» ar Girgensonu noslēdz līgumu uz gadu par 2,5 miljoniem dolāru
Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" ir pagarinājis līgumu ar Latvijas uzbrucēju Zemgu Girgensonu, noslēdzot viena gada līgumu 2,5 miljonu ASV dolāru vērtībā (2,29 miljoni eiro), otrdien paziņoja klubs.
LIZDA iebilst naudas pārdalei no izglītības un zinātnes par labu veselībai
Vairāku miljonu eiro pārdale no izglītības un zinātnes par labu veselības aprūpei ir nekorekta rīcība, intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" sacīja Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vadītāja Inga Vanaga.
Turpinās iztiesāt administratora Bunkus slepkavības lietu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.9 turpinās skatīt Administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības krimināllietu.

Šodienas tiesas sēdē plānots lemt par apsūdzēto pieteikto lūgumu sakarā ar viņiem noteikto drošības līdzekli - apcietināj...



Komentāri