lv
5FkuZwtWw1etSSGNQw4g2cxD2bdXDmMUXBan4o1p
1922409

Vēss prāts, lai stūrētu muzeja kuģi. Saruna ar Nacionālā mākslas muzeja direktori Māru Lāci

Vēss prāts, lai stūrētu muzeja kuģi. Saruna ar Nacionālā mākslas muzeja direktori Māru Lāci
"Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenā ēka, kas ir būvēta vairāk nekā pirms simt gadiem, vēl joprojām kalpo sabiedrības interesēm, un tieši tāpat kalpotu laikmetīgās mākslas muzejs. [..] Ir vajadzīga vieta, kur notiek nepārtraukts process," uzsver Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce, kura atzīmē 50 gadu darba jubileju. Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" viņa atskatās uz muzeja vēstures gājumu un spilgtākajiem brīžiem, kā arī runā par vēl darāmo – sieviešu mākslinieču darbu izcelšanu lielās izstādēs un iestrēgušo izstāžu zāles "Arsenāls" rekonstrukcijas procesu.  
Latvijas pilsone, iespējams, kalpo kā piesegs sankcijām pakļautā Krievijas miljardiera Rotenberga īpašumiem
Latvijas pilsone, iespējams, kalpo kā piesegs sankcijām pakļautā Krievijas miljardiera Arkādija Rotenberga īpašumiem, vēsta Baltijas pētnieciskās žurnālistikas centrs "Re:Baltica"
Svarīgi! Jāņu brīvdienās būs izmaiņas gandrīz 500 autobusu maršrutos

Jāņu brīvdienās - 23.jūnijā un 24.jūnijā - būs izmaiņas gandrīz 500 reģionālo autobusu maršrutos visā Latvijā, informēja Autotransporta direkcijas pārstāvji.

Lielākā daļa no reisiem, ko nodrošinās 14 pārvadātāji, kursēs atbilstoši brīvdienu grafikam.

M...

Kaspars Barons: Uzņēmumu kreditēšana krītas, citi finansējuma veidi kļūst populārāki
Latvijā arvien skaļāk tiek runāts par banku zemo aktivitāti tautsaimniecības kreditēšanā. Lai gan spiedienu uz bankām cenšas izdarīt politiķi un jautājuma risināšanā iesaistās arī Latvijas Bankas, grūti pateikt, vai gaidāma strauja situācijas uzlabošan...


Komentāri