lv
F56ZrmwjPRonDXaJJL5Ma395XdPBIZ4BiLZeEKdv
192198

Ukraina atkal paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina atkal paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz otrdienas rītam sasnieguši 82 080 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 710 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2861 tanku, 5773 bruņutransportierus, 1850 lielgabalus, 393 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 208 zenītartilērijas iekārtas, 278 lidmašīnas, 261 helikopteru, 1511 bezpilota lidaparātus, 399 spārnotās raķetes, 4351 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 160 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Video: Uz Bauskas šosejas kravas automobilim aizdedzies ritenis
Pirmdien, 14. novembrī, uz Bauskas autošosejas, Iecavas pagastā, pie Zorģiem, kādam kravas automobilim (pašizgāzējam) bija aizdedzies viens no aizmugurējiem riteņiem, liecina aculiecinieku video.
Ķīnas metropolē izcēlušās sadursmes starp policiju un ar Covid-19 ierobežojumiem neapmierinātajiem iedzīvotājiem
Pieaugot neapmierinātībai un nogurumam no plašajiem Covid-19 dēļ ieviestajiem ierobežojumiem, iedzīvotāju pūļi Ķīnas dienvidu metropolē Guandžou pārstājuši ievērot obligāto mājsēdi un iesaistījušies sadursmēs ar policiju, raksta britu raidsabiedrība BBC.
Stoltenbergs brīdina nenovērtēt Krieviju par zemu
NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs 14.novembra konferences laikā Nīderlandē norādīja, ka Ukrainas ziņā ir izlemt, kādi noteikumi ir pieņemami sarunām, lai pārtrauktu Krievijas uzsākto karu pret šo valsti, brīdinot, ka Maskavas spēku nevajadzētu n...


Komentāri