lv
ZbbmUgKGGDNNi0LO9RRA9Tdtp06QskKtl1DfLz1V
1919199

Latvijas dambretes izlase izcīnījusi bronzu Eiropas čempionātā

Latvijas dambretes izlase izcīnījusi bronzu Eiropas čempionātā

Latvijas vīriešu izlase nedēļas nogalē Itālijā Eiropas komandu čempionātā ātrspēlē simtlauciņu dambretē izcīnīja bronzas godalgu, informē Latvijas Dambretes federācija.

Latvijas komanda, kuras sastāvā sacentās Guntis Valneris, Raimonds Vipulis un Vsevolods Mitrēvičs, ātrspēlē sakrāja desmit punktus no 14 iespējamajiem, kas deva trešo vietu.

Desmit punktus bija sakrājuši arī lietuvieši, taču kaimiņvalsts pārstāvjiem bija labāki papildu rādītāji, kas ļāva tikt pie sudraba godalgām, kamēr pirmo vietu ar 11 punktiem ieņēma Ukrainas komanda.

Savukārt Eiropas meistarsacīkstēs ātrajā dambretē Latvija un Francija sakrāja astoņus punktus no 14, taču pēc papildu rādītājiem Latvijas vienībā ierindojās ceturtajā vietā, bet francūži tika bronzas godalgas.

Arī ātrajā dambretē uzvaru svinēja ukraiņi, kuriem izdevās sakrāt 13 punktus, kamēr otro vietu ar 11 punktiem ieņēma Nīderlandes komanda.

Čempionātos piedalījās astoņas komandas no septiņām valstīm.

Pasaules Dabas fonds aicina Dziesmu un deju svētkus svinēt videi draudzīgi

Pasaules Dabas fonds (PDF) aicina Dziesmu un deju svētkus svinēt videi draudzīgi, informēja PDF komunikācijas vadītāja Daina Šteinberga.

PDF kopā ar XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku rīkotājiem, Latvijas Nacionālo kultūras centru, ai...

Mākslas zinātnieks Diners aizgājis aizsaulē 45 gadu vecumā

Pagājušajā nedēļā, 15.jūnijā, 45 gadu vecumā mūžībā aizgājis mākslas zinātnieks un tēlnieks Roberts Diners, informēja Latvijas Mākslinieku savienībā (LMS).

Diners radošajā daiļradē strādājis savpatnā, mitoloģijā strāvotā tēlainības stilistikā, informē ...

airBaltic segs izdevumus lidmašīnā neuzņemtā suņa-pavadoņa pasažierei (+FOTO)

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pastiprinās kontroli pār partneru lidsabiedrībām un pasažierei, kuras suni-pavadoni neuzņēma lidmašīnā, segs visus izdevumus, pavēstīja "airBaltic" pārstāvji, komentējot nedēļas nogalē izskanējušo gadījumu, kad pasaži...



Komentāri