lv
n2E53AsdOHVjSSMoYNSQcI2sUfHMZhbxcliJxwLY
1917121

Baiba Pētersone: Jauniešu iesaiste veselības aprūpes uzlabošanā – liels potenciāls, bet jāsekmē interese

Baiba Pētersone: Jauniešu iesaiste veselības aprūpes uzlabošanā – liels potenciāls, bet jāsekmē interese
Nepieciešamība uzlabot veselības aprūpi Latvijā ir īpaši akūta. Salīdzinot ar citām Eiropas Savienības valstīm, būtisku veselības rādītāju mērījumos Latvija ievērojami atpaliek.1 Joprojām mūsu valsts iedzīvotāju mūža ilgums ir viens no īsākajiem. Pēdējo gadu laikā ir aktualizējies jautājums par inovatīvu risinājumu attīstīšanu un ieviešanu veselības aprūpē, lai nodrošinātu kvalitatīvāku pacientu pieredzi un labākus aprūpes rezultātus. Veiksmīgākai veselības aprūpes attīstībai Latvijā īpaši nozīmīgi ir veicināt jauniešu interesi un iesaisti nozarē, kas patlaban ir salīdzinoši zemā līmenī.
Pirmdiena gaisa temperatūra dažādās vietās var atšķirties teju divas reizes

Pirmdiena gaisa temperatūra dažādās vietās Latvijā var atšķirties teju divas reizes, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Pirmdien dienā laiks būs lielākoties mākoņains, vienīgi valsts austrumos mākoņu būs mazāk un uzspīdēs ...

Remontdarbi notiek 70 valsts autoceļu posmos

Remontdarbi notiek jau 70 valsts autoceļu posmos, un lielākais būvdarbu apjoms ir uz reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Šonedēļ darbi sākušies un valsts reģionālā autoceļa Skrudaliena-Kaplava-Krāslava (P69) po...

Smiltēns: Reģionus ietekmējošās reformās jāņem vērā vietējie apstākļi

Reģionus ietekmējošās reformās, tajā skaitā veselības aprūpē, ir jāņem vērā vietējie apstākļi, sacīja viens no koalīciju veidojošā "Apvienotā saraksta" (AS) līderiem, Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns.

Ieklausīšanās slimnīcu un pašvaldību vadībā i...



Komentāri