lv
onCAvBRGoIGwbsA2bRyC7PNQm6AXW9C1uNROlz4v
1916512

Sākas pieteikšanās atbalstam zvejas kontroles sistēmas attīstīšanai

Sākas pieteikšanās atbalstam zvejas kontroles sistēmas attīstīšanai

Līdz 15.decembrim notiek projektu iesniegumu pieņemšana zvejas kontroles sistēmas īstenošanai un attīstīšanai, liecina Lauku atbalsta dienesta (LAD) paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Atbalsta pasākums pirmajā kārtā izsludināts Eiropas Savienības (ES) Eiropas Jūrlietu, zvejniecības un akvakultūras fonda (EJZAF) un Programmas zivsaimniecības attīstībai 2021.-2027.gadam pasākumā "Kontrole un noteikumu izpilde".

Kopējais pieejamais finansējums ir trīs miljoni eiro.

Kā norāda LAD, uz atbalstu var pieteikties valsts pārvaldes iestāde, kas ir iesaistīta zvejas, zivju izkraušanas, tirdzniecības, transporta, uzglabāšanas vai ražošanas kontrolē vai nelegālas, nereģistrētas un neregulētas zvejas apkarošanā, kā arī valsts informācijas sistēmas "Latvijas Zivsaimniecības integrētā kontroles un informācijas sistēma" turētāja - Zemkopības ministrija.

Atbalsts paredzēts pamatlīdzekļu iegādei un uzstādīšanai, būvniecībai, personāla atlīdzībai, komunikācijas pasākumu rīkošanai, kā arī dalībai semināros un apmācībās.

Projektu īstenošanas beigu datums ir divi gadi no LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu stāšanās spēkā.

Projektu iesniegumi jāiesniedz, izmantojot LAD elektroniskās pieteikšanās sistēmu.

LAD ir Zemkopības ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas administrē valsts un Eiropas Savienības atbalstu laukiem, lauksaimniecībai, mežsaimniecībai un zivsaimniecībai.

Pašvaldību finanšu izlīdzināšanas fondā vairāk būtu jāiesaistās valstij, uzskata Lielo pilsētu asociācija
Pašvaldībām, kuras pašlaik finanšu izlīdzināšanas fondā iemaksā lielākās iemaksas, tik lielā apmērā iesaistīties nevajadzētu, bet tā vietā ar lielāku ieguldījumu būtu jānāk valstij, sacīja Latvijas Lielo pilsētu asociācijas (LLPA) izpilddirektors Normu...
'B Bāra' saimnieks Armands Mednieks: 'Darīt labu citiem, ne tikai piedzirdīt'
Sagaidot "Gemosa" 30 gadu jubileju, atklājam sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – ilggadējiem "Gemosa" sadarbības partneriem, klientiem, draugiem, kuri, daloties atmiņās, atgādina mums par laiku, kad visi kopā esam auguši un veidoj...
Skatītāja bažīga – likumsargi soctīklos simpatizē Krievijai; policijā lojalitātes pārbaudes nav bijušas
Atsevišķu Rīgas pašvaldības policistu sociālo mediju kontos manāmi, iespējams, Latvijai nelojāli ieraksti, no kuriem izriet simpātijas Krievijai un Baltkrievijai, atsaucoties uz kādas skatītājas vēstīto, svētdien ziņo TV3 raidījums “Nekā personīga”. Ne...


Komentāri