lv
FloN0tE00Fubp3b8Mu6dg5DEZx03crkUPzxbhAgA
1910863

Arī veļasmašīnas šauj. Kā pret Krieviju vērstās sankcijas ietekmē ikvienu no mums?

Arī veļasmašīnas šauj. Kā pret Krieviju vērstās sankcijas ietekmē ikvienu no mums?
Latvijas robežu ar Krieviju vai Baltkrieviju nedrīkst šķērsot ap 6000 preču veidu. Par sadarbošanos ar uzņēmumu, aiz kā stāv sankciju saraksta "figurants", draud cietums. Veļasmašīnu var pielīdzināt ierocim. Sankcijas Latvijā ir spēkā jau pusotru gadu, to mērķis – vājināt agresorvalsti. Festivālā "Lampa" eksperti diskusijā "Kā sankcijas ietekmē ikvienu no mums?" skaidroja, kā tas notiek.
Ilze Stobova: Ko nozīmē 'izglītības kvalitāte'? Rezervāta statusu lielai daļai lauku reģionu
Šīs valdības paradokss ir – jo cēlāks lēmumu mērķis, jo pretējāks izrādās efekts. Izglītības un zinātnes ministrija vēlas nodrošināt katram Latvijas bērnam kvalitatīvu izglītību, bet – kurp ved tās gaidāmie lēmumi? Jājautā – vai no cilvēkiem tukša pier...
Pirmo reizi šogad Latvijā gaiss sakarsis līdz +30 grādiem

Sestdien pirmo reizi šovasar Latvijā gaiss sakarsa līdz +30 grādiem un sinoptiķi brīdina, ka arī svētdien Latvijas austrumu daļā un Rīgā gaidāms stiprs karstums.

Augstākā gaisa temperatūra fiksēta Daugavpilī, kur gaiss uzkarsis līdz +30,3 grādiem, lieci...

Pirmo reizi šogad Latvijā gaiss sakarsis līdz +30 grādiem; brīdina karstumu arī svētdien
Svētdien, 18. jūnijā, pēcpusdienā Latvijas austrumu daļā gaidāms stiprs karstums –gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27...+29 grādiem pēc Celsija skalas, brīdina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Komentāri