lv
INcOu0PlPyfCy2z4qubdWgUc8MjpfLOJT31JRvcn
1907562

Gustavo spēks – nedoties šovbiznesa pavadā, bet vest to aiz sevis

Gustavo spēks – nedoties šovbiznesa pavadā, bet vest to aiz sevis
Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus ir viņa tagadējais, pasē ierakstītais vārds, pirms tam – Gustavs Butelis, plaši pazīstams kā Gustavo – reperis, hiphopa žanra aizsācējs Latvijā, kura kontā ir septiņas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas. Viņš arī mūzikas producents, raidījumu un pašizaugsmes projektu vadītājs, kas šogad, 19. jūnijā svin 45. dzimšanas dienu un ciemojas raidījumā "Daudz laimes, jubilār!".
FM paaugstinājusi ekonomikas izaugsmes prognozi šim gadam līdz 1% (+INFOGRAFIKA)

Finanšu ministrija (FM) paaugstina Latvijas ekonomikas izaugsmes prognozi šim gadam par vienu procentpunktu - līdz 1%, kamēr nākamajā gadā gaidāma izaugsmes paātrināšanās līdz 2,5%, aģentūru LETA informēja FM pārstāvji.

Ministrijā norāda, ka makroekonom...

Notikusi Šlesera protesta akcija pie Prezidenta pils, aicinot atlaist Saeimu

Apmēram 1000 cilvēku piektdienas vakarā bija pulcējušies laukumā pie Rīgas pils, lai kopā ar opozīcijas politiķa Aināra Šlesera partiju "Latvija pirmajā vietā" (LPV) iestātos par Saeimas atlaišanu - tā saskaitījusi aģentūra LETA.

Šlesera partijas atbals...

SPRK: Enerģētikas tirgus Eiropā atkopies labi

Ņemot vērā ģeopolitiskos satricinājumus pērn, enerģētikas tirgus Eiropā atkopies labi, šodien konferencē "Enerģētiskā drošība: politika, tirgi un pārejas procesi" sacīja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) enerģētikas tirgus analītiķis...



Komentāri