lv
spCY1pe96ZWd7vXMjHPKjsp00IBA301tvihiOk0U
1906292

Godīgas tirdzniecības balvu šogad saņem uzņēmums Reitan Convenience Latvia

Godīgas tirdzniecības balvu šogad saņem uzņēmums Reitan Convenience Latvia

Godīgas tirdzniecības balvu šogad saņēmis mazumtirdzniecības franšīzes tīkla "Narvesen" un kafejnīcu ķēžu "Caffeine" pārvaldošais uzņēmums "Reitan Convenience Latvia", informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Kā norādīja ĀM Ekonomisko attiecību, tirdzniecības un attīstības sadarbības direkcijas vadītāja Alise Balode, balvu saņem uzņēmums, kurš izceļas ar savu praksi attiecībā uz dažādību un vienlīdzīgu attieksmi pret saviem darbiniekiem.

Balode akcentēja, ka uzņēmumiem ilgtspēja ir gudra izvēle un iespēja izvirzīties līderos, vienlaikus tiecoties arī uz ilgtspējas virsmērķiem - veidot ekonomiskās sistēmas, kas ļauj pasauli atstāt apdzīvojamu nākamajām paaudzēm; tiekties uz sabiedrību, kas ir iekļaujoša, solidāra un līdzjūtīga.

""Reitan Convenience Latvia" ir atbildīgs darba devējs, kas nodrošina vienlīdzīgu un taisnīgu attieksmi pret visām ietekmes pusēm - darbiniekiem, klientiem, piegādātājiem un citiem. Šis uzņēmums ar savu pieeju biznesa pārvaldības procesiem mudina ražotājus izmantot prakses, kas aizsargā vidi un mazina klimata pārmaiņu ietekmi," atzina Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta (InCSR) vadītāja Dace Helmane.

Godīgas tirdzniecības balva ir Ārlietu ministrijas iniciatīva uzņēmumiem, kas ievēro Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) izstrādātos atbildīgas uzņēmējdarbības principus. Balva dibināta 2015.gadā kā viena no Ārlietu ministrijas, Korporatīvās Ilgtspējas un atbildības institūta (InCSR) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras kopīgi īstenotajām aktivitātēm "Eiropas gada attīstībai" ietvaros. Uzņēmumi tiek vērtēti atbilstoši InCSR ekspertu izstrādātajiem kritērijiem Ilgtspējas indeksa ietvaros.

Šveices-Latvijas sadarbības programmas ietvarlīgums ļaus ieplūst naudai

Šveices valdības pārstāvis tirdzniecības jautājumos Dominiks Paravačini un Latvijas finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV) pirmdien, 19.jūnijā, svinīgā pasākumā parakstīs Latvijas un Šveices sadarbības programmas otrā perioda ietvarlīgumu, informēja Fi...

Latvijas basketbolistes EČ finālturnīra otrajā spēlē zaudē Grieķijai

Latvijas sieviešu basketbola izlase piektdien Telavivā Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē piekāpās Grieķijai.

Latvija zaudēja ar 65:73 (17:13, 17:19, 13:24, 18:17).

Spēli ar diviem Mariellas Fasulas gūtiem punktiem pirmajā uzbrukumā sāka Grieķija, ta...

Līgo dienā strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecības centros, Jāņos - nē

Līgo dienā, 23.jūnijā, pasta pakalpojumi tiks nodrošināti atsevišķās pasta nodaļās Latvijas lielākajās pilsētās, savukārt Jāņi, 24.jūnijs, "Latvijas pastam" būs brīvdiena, informēja uzņēmumā.

Savukārt 25.jūnijā pasta nodaļas strādās saskaņā ar svētdien...



Komentāri