lv
rOMDgKHP1L5ZueXa1q5nu5IWtGgkIdpqLkOWC6ID
1902981

EČ kvalifikācijas spēles laikā Skonto stadiona apkārtnē ierobežos satiksmi

EČ kvalifikācijas spēles laikā Skonto stadiona apkārtnē ierobežos satiksmi

Šodien Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas spēles laikā "Skonto" stadiona apkārtnē ierobežos satiksmi.

Tā informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Piektdien, 16.jūnijānotiks Latvija un Turcijas spēle.

Laika periodā no plkst.19.45 līdz plkst.24 transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs Hanzas ielas posmā no Vesetas ielas līdz Skanstes ielai, kā arī Emiļa Melngaiļa ielas posmā no Antonijas ielas līdz Strēlnieku ielai.

Satiksmes ierobežojumi neattieksies uz operatīvo transportu un iedzīvotāju vai uzņēmumu, kuri atrodas minētajās ielās un ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Valsts policija nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi minētajās vietās norādītajā laikā, kā arī nodrošinās ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību.

Vētra komentējis Latvijas izlases fantastisko uzvaru pār Spāniju (+VIDEO)

Latvijas sieviešu basketbola izlases uzvara pār Spāniju ceturtdien Eiropas čempionāta finālturnīrā Telavivā nav slikts sacensību sākums, pēcspēles preses konferencē teica Latvijas valstsvienības galvenais treneris Gundars Vētra.

Jau ziņots, ka Latvija p...

No nelikumīgas robežšķērsošanas atturēti 34 cilvēki; lidostā aizturētas divas meklētas personas
Ceturtdien, 15. jūnijā, no nelikumīgas Latvijas un Baltkrievijas robežas šķērsošanas atturēti 34 cilvēki, savukārt lidostā "Rīga" aizturētas divas meklēšanā esošas personas, portālu "Delfi" informēja Valsts robežsardzē.
«airBaltic» akciju kotēšana biržā varētu sākties ne ātrāk par 2024. gada vasaru
Latvijas nacionālās aviosabiedrības "airBaltic" akciju kotēšana biržā varētu sākties ne ātrāk par 2024. gada vasaru, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pavēstīja uzņēmuma izpilddirektors Martins Gauss.


Komentāri