lv
7SuDubje24mNnZ9V2kSeaBn2OuudszYqRp3VMzmm
1902106

Vērmanes dārzā notiks Līgo svētku ieskaņu gadatirdziņš

Vērmanes dārzā notiks Līgo svētku ieskaņu gadatirdziņš

Šodien un sestdien, 17.jūnijā, Rīgā Vērmanes dārzā notiks "Līgo svētku ieskaņu gadatirdziņš", informēja pasākuma rīkotāji.

Tirgus darba laiks abas dienas būs no plkst.10. līdz 18.

Gadatirgus būs veltīts vasaras saulgriežu tematikai, un tajā piedalīsies vairāk nekā 50 vietējie dizaineri, amatnieki un mājražotāj no visiem Latvijas novadiem.

Kā norādīja pasākuma rīkotāji, kopumā šosezon Vērmanes dārzā notiks četri gadatirgi.

Līdztekus gadatirgum šodien, nākamie pasākumi paredzēti no 21.jūlija līdz-22.jūlijam, no 11.augusta līdz 12.augustam un no 15.septembra līdz 16.septembrim.

Gadatirgus Vērmanes dārzā organizē SIA "Sweet Travel Latvia".

Kā liecina "Firmas.lv", "Sweet Travel Latvia" 2021.gadā strādāja ar 37 250 eiro apgrozījumu un 8069 eiro pelņu. Uzņēmums reģistrēts 2013.gadā, tā pamatkapitāls ir divi eiro, bet tā īpašniece ir Maira Ādmine.

Vērtēs Stukāna izteiktos pārmetumus Jēkabpils nogalinātās sievietes juristei

Tieslietu padome šodien izskatīs Latvijas Zvērinātu advokātu padome (LZAP) lūgumu veikt pārbaudi par ģenerālprokurora Jura Stukāna izteiktajiem pārmetumiem Jēkabpils novadā nogalinātās sievietes juristei, noskaidroja Tieslietu padomē (TP).

Stukāns inter...

Ādažu militārajā bāzē jaunie karavīri dos karavīra zvērestu

Ādažu militārajā bāzē šodien jaunie karavīri, kuri uzsāka Militārās pamatapmācības kursu šā gada maijā un sekmīgi pabeiguši apmācību pirmo posmu, dos karavīra zvērestu, informēja Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigādē.

Nacionālie bruņotie spēki aic...

Pašvaldība iepazīstina jauniebraucējus ar uzņēmējdarbības iespējām Rīgā

Rīgas pašvaldība šonedēļ organizēja tikšanos ar jauniebraucējiem no ārvalstīm par uzņēmējdarbības iespējām un atbalsta programmām Rīgā, informē Rīgas dome.

Pasākums noritēja Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūrā (RITA), kas rūpējas par ilgtspējīgas vide...



Komentāri