lv
Hc2vBdJgUlcrb1cRsfJZbOaNhPHgh3jObNaOa18s
1901056

Meža ugunsgrēka dzēšanas darbos piesaistīts robežsardzes helikopters

Meža ugunsgrēka dzēšanas darbos piesaistīts robežsardzes helikopters

Meža ugunsgrēka Valgundes pagastā dzēšanas darbos piesaistīts Valsts robežsardzes helikopters, informēja Valsts meža dienesta (VMD) sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Pavziniuka.

Ugunsgrēku Valgundes pagastā joprojām nav izdevies ierobežot. Pēc VMD rīcībā esošās informācijas aptuvenā izdegusī meža platība ir astoņi hektāri.

Ugunsgrēka vietā strādā vismaz 20 VMD darbinieki. Dzēšanas darbos iesaistīts arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), AS "Latvijas Valsts meži" un uzņēmēji ar smago tehniku.

VMD uzrauga meža apsaimniekošanu, medību un dabas aizsardzības reglamentējošo normatīvo aktu ievērošanu, kā arī īsteno meža uguns apsardzību. VMD misija ir rūpēties par atbildīgu meža izmantošanu un saglabāšanu nākamajām paaudzēm.

Sensācija! Latvijas basketbolistes vēsturiski uzveic Spāniju (+VIDEO)

Latvijas sieviešu basketbola izlase ceturtdien Telavivā Eiropas čempionāta finālturnīru uzsāka ar uzvaru pār Spāniju, spānietes pārspējot pirmo reizi sešu finālturnīra spēļu laikā.

Latvija pieveica Spāniju ar 67:63 (17:15, 20:13, 18:19, 12:16).

Par rezu...

Čakša: Eksperti norāda uz sakārtota skolu tīkla nozīmi kvalitatīvai izglītībai

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) eksperti atzinuši, ka sakārtots skolu tīkls ir svarīgs faktors kvalitatīvas izglītības nodrošināšanai, un, balstoties datos, tiek modelēta tā potenciālā attīstība Latvijā, pauda izglītības un zi...

Sākta pārbaude par zāļu apriti Liepājas reģionālajā slimnīcā

Veselības inspekcija sākusi pārbaudi Liepājas reģionālajā slimnīcā pēc tam, kad kāda pacienta radiniece slimnīcā pamanīja, ka tuviniekam ievadīts medikaments ar beigušos derīguma termiņu, vēstīts Latvijas Televīzijas raidījumā "Panorāma".

Medikamenta e...



Komentāri