lv
iN7uRgxdTGcKYQlYuyUWoCR90u05vm0fNQ5iiRoZ
1898676

Aldis Gobzems: Mēneša vecumā, zīdainim esot, mani pameta…

Aldis Gobzems: Mēneša vecumā, zīdainim esot, mani pameta…

Bijušais politiķis Aldis Gobzems, kuram ne visai izdevās politiķa karjera Latvijā, jau kādu laiku mitinās Spānijā. Savā sociālajā kontā Facebook viņš dalījies ar motivācijas devu saviem sekotājiem, atminoties arī kādu patiesi skumju notikumu no paša bērnības.

Gobzems ierakstā runā ne tikai par motivāciju, bet arī par nodevību. Viņš pastāsta par pirmo nodevību, ar ko dzīvē saskarās esot vēl zīdainii - viņu pameta paša tēvs.

"Es vēlos uzrakstīt motivāciju ikvienam, kurš šodien jūtas vājš un nevarīgs, bezspēcīgs, sev neticošs un nākotni neredzošs.

Šodien Spānijā ir fantastiski skaists rīts. Un viss sākas ar to - pamanīt katru jauko sīkumu tagad. Priecāties tagad - tieši šajā brīdī. Nevis piektdienas vakarā pie šņabja vai tad, kad pacels minimālo vai maksimālo algu, bet tagad.

Es piedzimu mazpilsētā, ne pārāk turīgos apstākļos. Mēneša vecumā, zīdainim esot, mani pameta tēvs. Tā bija pirmā nodevība, ar ko dzīves laikā saskāros. Vēlāk esmu saskāries ar neskaitāmu nodevību virteni un man sen jau vajadzēja salūzt, beigties. Bet tas nevar notikt, jo priecāties vajag tagad, tieši šajā mirklī.

Ielaižot prieku sevī, tu atver dzīvības avotu. Ar to viss sākas.

Negaidi. Negaidi ne uz vienu. Veiksmīga dzīve sākas tajā brīdī, kad Tu beidz gaidīt. Tad, kad gaidi, tad sagaidi vilšanos. Bet kad negaidi, Tev nekad nebūs jāviļas. Tu varēsi sastapt tikai prieku. Negaidi ne uz vienu un negaidi neko. Vienīgais brīnums ir Tava un Tavu bērnu, tuvo, apkārtējo dzīvība, sargi to un piepildi jēgpilni. Ar prieku.

Tu dzīvo materiālā pasaulē un gribi kļūt bagāts. Ne visiem vajag būt bagātiem. Tu nekļūsi laimīgāks tamdēļ. Laime sākas ar spēju ieraudzīt prieku tagad - tieši šajā mirklī. Bet Tu gribi nopelnīt vairāk kā citi vai vairāk kā pats vakar. Tad rīkojies vienkārši - izdari vairāk kā citi vai vairāk kā izdarīji vakar.

Un nedzer. Tur nav laimes. Tur ir nelaime.

Viegli jau tā runāt no saulainās Spānijas. Bet cik grūts ceļš līdz tam bijis ir jāiet. Nodevība aiz nodevības. Bet varbūt tieši tāpēc Tu iemācies prieku. Par to, ka esi pamodies un Tev būs vēl viena dzīves diena. Nodzīvo to pateicībā. Ar to sākas izmaiņas dzīvē."

Nevar noliek, ka foto Aldis izskatās atkopies no Latvijas grūtās ikdienas...

Krimināllietu pret Bezzubova slepkavu piesedzējiem turpinās skatīt slēgti

Krimināllietu pret četrām personām, kuras slēpa futbola aģenta Bezzubova slepkavības izdarītājus un tās izdarīšanai izmantoto automašīnu, turpmāk skatīs slēgtās tiesas sēdēs.

Rīgas rajona tiesa šodien sāka izskatīt lietu, kurā apsūdzētas četras personas...

Zvaigžņu kritikas ēnā Latvija gatavojas WRC posma ģenerālmēģinājumam
Raimonds Strokšs ar savu komandu "RA Events" paveica to, ko vēl pirms 20 gadiem uzskatītu par neiespējamu, – panāca, ka Latvijā risināsies pasaules rallija čempionāta (WRC) posms. Taču tieši tagad astoņkārtējais pasaules čempions Sebastjens Ožjē nolēma...
ZM aicinās pašvaldības ierīkot ūdens ņemšanas vietas dārziem un dzīvniekiem

Zemkopības ministrija (ZM) aicinās pašvaldības ierīkot publiskās ūdens ņemšanas vietas, lai lauksaimnieki varētu iegūt nepieciešamo ūdeni dārzu laistīšanai un lauksaimniecības dzīvnieku dzirdināšanai, aģentūru LETA informēja ministrijā.

Ministrijā norā...



Komentāri