lv
rRSDIFgbebqNtw3RDbanvZVoeujrgsKftCsOrikq
1897782

Jānis Ramāns: Vai valsts iepirkumos var piespiest mīlēt Raini?!

Jānis Ramāns: Vai valsts iepirkumos var piespiest mīlēt Raini?!
Konkurences trūkums publiskajos iepirkumos ir būtiskākā Latvijas iepirkumu jomas problēma, liecina Eiropas Komisijas vērtējumi un brīdinājumi. Katrs ceturtais valsts vai pašvaldības iepirkums saņem tikai viena pretendenta piedāvājumu. Vēl šokējošāk – katrs desmitais iepirkums tiek pārtraukts, jo tajā nav saņemts neviens pieteikums. Lai to mainītu, kopš gada sākuma brīvprātīgi piespiedu kārtā valsts pasūtītājiem ir jāveic apspriedes ar piegādātājiem.
«Apvienotā saraksta» politiķis Šmits: Īstas koalīcijas šobrīd nav
Īstas koalīcijas šobrīd nav, tā pašreizējo situāciju starp trim valdošajām partijām – "Jauno VIenotību", Nacionālo apvienību, "Apvienoto sarakstu" – Latvijas Radio intervijā komentēja zemkopības ministrs Didzis Šmits ("Apvienotais saraksts").
Kariņš krīzi risinās ar robota dzelzs roku

Premjers nolēma sevi pierādīt tautsaimniecībā.

Satricinātās valdības vadītājs atcerējās "viedo reindustrializāciju". Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ceturtdien, 15.jūnijā, apmeklēs robotisko risinājumu jaunuzņēmumu "Aerones" Rīgā, lai iepazītos ar ...

Rīgas līcī pie Salacgrīvas ūdens temperatūra noslīdējusi līdz pieciem grādiem

Austrumu vēja ietekmē Ziemeļvidzemes piekrastē, kā arī daudzviet Kurzemes rietumkrastā ūdens jūrā ir ledaini auksts, liecina meteoroloģiskā informācija.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ūdens temperatūra Salacgrīvā c...



Komentāri