lv
iro7R8nuJjF1sCpTzVrwOahmozSM9GhebUajp0KO
189755

Rīgā otrdienas rīts sācies traģiski - gājis bojā cilvēks

Rīgā otrdienas rīts sācies traģiski - gājis bojā cilvēks

Šorīt ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šorīt plkst.6.41 glābēji saņēma izsaukumu uz dzīvojamo māju Rīgā, kur no dzīvokļa logiem nāk dūmi. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkas pirmajā stāvā deg sadzīves mantas piecu kvadrātmetru platībā.

Degošajā dzīvoklī glābēji atrada vienu cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās astoņi cilvēki.

Plkst.13.41 glābēji steidzās uz Caunes ielu Rīgā, kur divstāvu dzīvojamā mājā izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā konstatēts, ka ēkas pirmajā stāvā deg gulta, ēkas siena un griesti 20 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās divi cilvēki, kuri, mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem, ugunsgrēkā cieta.

Ap plkst.10 saņemts izsaukums uz Krišjāņa Barona ielu Rīgā, kur ražošanas ēkā redzamas liesmas un melni dūmi. Notikuma vietā konstatēts, ka angāra tipa ēkā deg sadzīves mantas un mēbeles 40 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās astoņi cilvēki, bet viens ugunsdzēsējs glābējs nodots mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, vieglā automašīna, kravas automašīna, dzīvojamās mājas verandas grīda, griesti un starpstāvu pārsegums.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 47 izsaukumus - 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, 29 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Pīlēns jaunajā valdībā vēlētos ieviest vairākus viceministru amatus

Lai topošās koalīcijas partneri būtu solidāri atbildīgi par dažādām nozarēm, jaunajā valdībā varētu ieviest vairāk nekā vienu viceministra amatu, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja viens no "Apvienotā saraksta" (AS) dibinātājiem, uzņēmējs u...

Cīņa par cieņpilnu nāvi – ministrija sola finansējumu; nodibinājums savāc parakstus
Šā gada 31. decembrī beidzas valsts finansētā hospisa aprūpes pilotprojekta īstenošanas termiņš, portālu "Delfi" informēja nodibinājumā "Hospiss LV". Labklājības ministrijā (LM) norāda, ka finanšu līdzekļi ir paredzēti nākamā gada budžeta plānošanā, to...
Medijs: Džokovičs saņems vīzu dalībai Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā
Izcilais Serbijas tenisists Novaks Džokovičs saņems vīzu dalībai 2023. gada Austrālijas atklātajā čempionātā, kur, neraugoties uz līdzšinējām nedienām, varēs pretendēt uz karjerā 22. "Grand Slam" titulu, otrdien vēstīja Austrālijas valsts raidorganizāc...


Komentāri