lv
hcHCk3kHqJ50V2fG3GQlwXAyQD8xHz1y598H9Q9U
189085

«Milžu cīņas» Tukumā – pievilcīgs šovs dažādu cīņas žanru sportistiem

«Milžu cīņas» Tukumā – pievilcīgs šovs dažādu cīņas žanru sportistiem
"Milžu cīņas" jau var dēvēt par tradicionālu un ikgadēju notikumu, kas notiek valsts svētku laikā novembrī. Pēc divu gadu pauzes pandēmijas dēļ cīņu šovs atgriezās Tukumā jau devīto reizi. Izpārdotā Tukuma sporta hallē notika 12 cīņas pēc boksa, kikboksa, kā arī MMA jeb jauktās cīņas mākslas noteikumiem.
Ameriks: Varam diskutēt par GKR apvienošanos ar LPV
Partija "Gods kalpot Rīgai" (GKR) noteikti meklēs sadarbības partnerus un var diskutēt par apvienošanos ar partiju "Latvija pirmajā vietā" (LPV), intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" atklāja GKR pārstāvošais Eiropas Parlamenta deputāts Andris Ameriks.
FOTO: Atjaunots autoceļa Valka–Rūjiena posms no Kārķiem līdz Naukšēniem
Pirmdien, 14. novembrī, svinīgi atklāts reģionālā autoceļa Valka–Rūjiena (P22) posms no Kārķiem līdz Naukšēniem (28,33.–42,47. km), kas savieno Valkas un Valmieras novadus un ir nozīmīgs ceļš vietējā satiksmē, informēja valsts SIA "Latvijas valsts ceļi".
Latvijas bokseri nedēļas nogalē izcīnījuši 3 medaļas turnīrā Somijā

Latvijas bokseri aizvadītās nedēļas nogalē Somijā notikušā turnīra "42nd International Tammer Tournament" izcīnīja trīs godalgas.

Kopumā sacensībās piedalījās bokseri no 15 valstīm, bet Latviju pārstāvēja Francis Rozentāls (svara kategorija līdz 86 kg),...



Komentāri