lv
R7fTtfJddkQ5sU7YofPxIduP1PES4PCLJ6AJmmSX
1888494

Kārlis Kangeris: Kāpēc vajadzīgs okupācijas un rusifikācijas nosaukumu maiņas likums?

Kārlis Kangeris: Kāpēc vajadzīgs okupācijas un rusifikācijas nosaukumu maiņas likums?
Siguldas novads tikko izplatījis paziņojumu, ka turpinās godināt Leonu Paegli [1]. Pretvalstiskā darboņa vārdā siguldieši dēvē vienu no nozīmīgākajām pilsētas ielām. Paegle kopā ar Annu Brodeli (1933. gadā kā komunistu partijas Centrālkomitejas locekle Kalvišķe) [2] un Andreju Upīti ir viens no tikai trim šobrīd vietvārdos iemūžinātajiem komunistiem, kas ir Latvijas Republikas tiesu sistēmā tiesāti par pretvalstiskām darbībām pret Latvijas Republiku. Pret Vili Lāci šādu spriedumu nav.
Stukāns: Būtu labi ar to, kurš sievietei visu laiku draud, kādam izrunāties

Ir jāizveido iespējas sievieti pasargāt jau pirms notiek noziegums, intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" teica ģenerālprokurors Juris Stukāns.

"Tad, kad pirmo reizi parādās draudi vai pirmo reizi sieviete vēršas kādā valsts i...

Latvijas izlašu volejbolisti mājas spēlēs gatavi cīnīties par uzvarām Eiropas Sudraba līgā
Latvijas vīriešu un sieviešu volejbola izlasēm otrdien un trešdien mājas spēlēs Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Sudraba līgas grupas kārtā ir labas izredzes gūt panākumus, sarunā Latvijas Televīzijā sacīja valstsvienību spēlētāji Vladislavs Blum...
Jāizdomā veids, kā norobežoties no Lemberga - Ašeradens norūpējies

Ja valdības koalīcijā ejam uz valdību ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), jāizdomā veids, kā norobežoties no sankcijām pakļautā Aivara Lemberga, Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" norādīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Minist...



Komentāri