lv
yz0J1LBcDgoVrnS0dGWV9Kdl1USiRsiKeWEjeSYm
188471

Uz Bauskas šosejas no Krustkalniem līdz Katlakalnam izmaiņas satiksmes organizācijā

Uz Bauskas šosejas no Krustkalniem līdz Katlakalnam izmaiņas satiksmes organizācijā
Ķekavas apvedceļa būvdarbu ietvaros sāks pārbūvēt Bauskas šosejas (A7) posmu no Krustkalniem līdz Katlakalnam, tāpēc 15. novembra vakarā plānots satiksmi šajā posmā pārslēgt uz jaunizbūvēto paralēlo ceļu Bauskas šosejas labajā pusē un tiks ieviestas vēl citas izmaiņas satiksmes organizācijā. Šāda satiksmes organizācija būs spēkā līdz 2023. gada augustam, informēja valsts SIA "Latvijas valsts ceļi ".
Pasaulē labākais vegānais restorāns – ēdināšanas uzņēmums Nīderlandē
Spānijas pilsētā Barselonā notikušajā gastronomijas forumā par pasaulē labāko vegānu restorānu atzīts kāds Nīderlandes sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums. Tā darbinieki atzīst, ka šāds ēdiens ir ne tikai veselīgs, bet rada jaunus izaicinājumus.
ASV piemēro sankcijas dažādu valstu pilsoņiem un uzņēmumiem par Krievijas armijas atbalstīšanu

ASV piemēro sankcijas personām un uzņēmumiem visā pasaulē, kas tiek turēti aizdomās par Krievijas armijas atbalstīšanu karā pret Ukrainu.

Atšķirībā no iepriekšējām sankcijām, kas pamatā tika piemērotas Krievijas uzņēmumiem un pilsoņiem, jaunās sankcijas...

Pilnsapulcē notiks Latvijas Ārstu biedrības vadības vēlēšanas

Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) biedru pilnsapulcē šodien plkst.15 notiks vadības vēlēšanas, un uz biedrības prezidenta amatu pretendēs līdzšinējā biedrības prezidente, ģimenes ārste Ilze Aizsilniece un bijušais tās vadītājs Pēteris Apinis.

Covid-19 pand...



Komentāri