lv
8OzHiNwiprsDD6vImpbFAzUvSdFWVO1tGdwXXtHa
1883632

Vēlas panākt Kariņa atbrīvošanu no amata

Vēlas panākt Kariņa atbrīvošanu no amata

Pirmais mēģinājums gāzt valdību šajā Saeimas sasaukumā.

Deputāti no divām opozīcijas frakcijām – “Latvija pirmajā vietā” un “Stabilitātei!” iesniedza Saeimā lēmuma projektu “Par neuzticības izteikšanu Ministru prezidentam”. Tas ir pirmais mēģinājums 14.Saeimā panākt premjera un līdz ar to arī visas valdības atkāpšanos.

Savu vēlmi “atbrīvoties” no premjera deputāti skaidro ar Kariņa neveiksmēm ekonomikas transformācijā. Tapāt opozīcijas politiķi uzskata, ka premjera plāns “paplašināt koalīciju” faktiski noveda pie valdības darba paralizēšanas.

Var nešaubīgi prognozēt, ka šīs opozīcijas gājiens nolemts neveiksmei.

Kolaboratīva autorība. Sāksies performances mākslas festivāls «Starptelpa»
No 13. līdz 18. jūnijam Rīgā gaidāms starptautiskais performances mākslas festivāls "Starptelpa", kura tēma un galvenais vadmotīvs šogad būs "Kolaboratīva autorība" – sadarbība starp mākslinieku un skatītāju, pārkāpjot šķietami slēgtās mākslas radītāja...
Latvijas spēkavīri izcīna otro vietu pasaules čempionātā

Latvijas spēkavīri Aivars Šmaukstelis un Māris Krievelis aizvadītās nedēļas nogalē Somijā izcīnīja otro vietu Spēkavīru čempionu līgas (SCL) pasaules čempionātā komandām.

Septiņu vingrinājumu summā Latvijas spēkavīri tika pie 44,5 punktiem, no uzvarētā...

Izsludināts konkurss uz KP padomes locekļa amatu. Alga - 4152 eiro

Valsts kanceleja izsludinājusi konkursu uz Konkurences padomes (KP) padomes locekļa amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

KP padomes loceklim mēnešalga pirms nodokļu nomaksas paredzēta 4152 eiro.

Pretendenti pieteikties kon...



Komentāri