lv
r0MzBTUx8lBzj6cdVsBrwHiThWLNaCTvdlWQh6Mc
187941

Kooperatīvs "Mūsmāju dārzeņi" augļu un dārzeņu pirmapstrādes ēku pārbūvē plāno investēt 1,56 miljonus eiro

Kooperatīvs "Mūsmāju dārzeņi" augļu un dārzeņu pirmapstrādes ēku pārbūvē plāno investēt 1,56 miljonus eiro

Dārzeņu audzētāju kooperatīvā sabiedrība "Mūsmāju dārzeņi" augļu un dārzeņu pirmapstrādes ēku pārbūvē plāno investēt 1,56 miljonus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Atbilstoši izsludinātajam konkursam par "Mūsmāju dārzeņi" auļu un dārzeņu pirmapstrādes ēkas pārbūvi, projektu plānots pabeigt līdz 2024.gada 10.maijam. Projekts tiks īstenots Jelgavas novada Cenu pagastā.

Paredzamā līgumcena ir 1,56 miljoni eiro. Projekts tiks līdzfinansēts Lauku atbalsta dienesta pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākuma "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās" ietvaros.

Atbilstoši iepirkuma tehniskajai specifikācijai projektā plānots atjaunot ēku 1834 kvadrātmetru platībā, tostarp plānots atjaunot dārzeņu un augļu pirmapstrādes būvi, noliktavas, saldētavas un administratīvas telpas. Tāpat 2928 kvadrātmetru platībā paredzēts atjaunot laukumus, ceļus, autostāvvietas un celiņus.

Pretendenti konkursā var pieteikties līdz 2022.gada 12.decembrim.

Jau ziņots, ka "Mūsmāju dārzeņi" 2021.gadā strādāja ar 4,08 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka 6,7 reizes un bija 66 633 eiro.

Kooperatīvs reģistrēts 2006.gadā, un pērn tajā bija iesaistījušies desmit biedru - SIA "Dimdiņi agro" un SIA "Sigro", kā arī zemnieku saimniecības "Dārzi", "Zūmaņi", "Bračas", "Siļi", "Sviķi", "Īskāji", "Kliblapsas" un Artūrs Kims.

ABLV Bank aktīvi oktobrī atgūti 547 000 eiro apmērā

Likvidējamās "ABLV Bank" likvidatori šogad oktobrī atguvuši aktīvus 547 000 eiro apmērā, kas ir 4,7 reizes mazāk nekā mēnesi iepriekš, kad bankas aktīvi tika atgūti 2,587 miljonu eiro apmērā, liecina bankas publiskotā informācija.

Tostarp no izsniegtaji...

Apeirons: Būtisks šķērslis cilvēku ar invaliditāti pieņemšanai darbā ir pastāvošie aizspriedumi

Sabiedrībā pastāvošie aizspriedumi un mīti, bailes un neziņa, kā komunicēt un sastrādāties ar cilvēkiem ar invaliditāti, ir darba devēju vidū izplatīts iemesls, lai nepieņemtu darbā cilvēkus ar kādiem funkcionāliem traucējumiem, akcentēja "Sajūtu vakar...

Par topošo valdību ir vēl daudz nezināmā - Kučinskis

Potenciālās koalīcijas un valdības veidošanas jautājumos par vairākām nozarēm ir vēl daudz nezināmā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Saeimas deputāts no "Apvienotā saraksta" (AS) Māris Kučinskis.

Uz jautājumu, ir vai nav ...



Komentāri